Icoana care „te scapă” de coronavirus a fost adusă la Sibiu

Icoana care „te scapă” de coronavirus a fost adusă la Sibiu. Credincioșii se înghesuie pentru a scăpa de pandemia Covid-19.

Author: G.B. luni 13 iulie 2020 , 21:13

icoana care scapă de coronavirus
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Icoana care „te scapă” de coronavirus a fost adusă la Sibiu. Este vorba de o icoană care se spune că face minuni și a aparținut Sfântului Nichifor Leprosul.

Pictura se află acum la o biserică din Sibiu, iar oamenii spun că îi poate vindeca pe cei infectați de COVID-19.

Icoana a ajuns în România după ce a fost dăruită de un grup de preoți bulgari. Preoții au adus-o la Sibiu, știind că România este foarte afectată de pandemia Covid-19. Icoana va rămâne la biserica din Sibiu, iar până vineri, zilnic, se vor oficia șapte slujbe consecutive pentru cei bolnavi de coronavirus.

Preotul paroh al bisericii, Cătălin Dumitrean, susține că cel care i-a dăruit icoana a afirmat că aceasta a salvat mulți bolnavi de diferite molime, putând fi folosită și pentru tratarea coronavirusului.

Icoana care „te scapă” de coronavirus a fost adusă la Sibiu

„Nici nu ştiţi ce dar este acum la Biserica Dealului. Când am binecuvântat, la Sofia, cu Icoana pe deasupra unor bolnavi, efectiv au ieşit din comă. Prietenul meu, din Braşov, a fost de faţă la una dintre minuni. Să vă grăbiţi să veniţi la Icoană că e grabnic ajutătoare. Trei cazuri de Covid vindecate. Cumnata mea a fost prima, Maria, jumătate de origine greacă. Peste ea am făcut semnul Sfintei Cruci prima dată. Şi acum e bine... Să nu vă fie frică, că numai aşa veţi scăpa de pandemie, venind la Maica Domnului”, se precizează într-o postare pe pagina de Facebook „Lumină Lină Sibiu”.

icoana care scapă de coronavirus

Citeste si: VIDEO| Accident cumplit în Alexandria. Minor la volan: O mamă și un copil au fost spulberați

Citeste si: Cum se îmbăta Ion Iliescu în tinerețe, la Moscova: ”Vodca și lichiorul de trandafiri m-au făcut praf!”

Citeste si: Motivul pentru care s-au despărțit Marius și Andreea Pirui. Fanii sunt uimiți

Preotul a declarat că icoana fără nume va fi la Biserica Dealului pentru a-i ajuta pe cei în nevoie. Starețul susține că după câteva zile de rugăciune intensă la icoana „vindecătoare” de Covid-19, vor exista rezultate bune, numărul de îmbolnăviri devenind mai mic pe zi ce trece.

Citeste si: Coronavirus România. Au fost înregistrate 413 cazuri noi de COVID-19. Care sunt judeţele cu cele mai multe cazuri

„Această biserică se luptă şi se va lupta împotriva acestui Covid înşelător, aşa cum el este astăzi spus, şi manipulat, şi remanipulat... Icoana aceasta va fi o supapă de siguranţă pentru toţi cei care vor veni aici... Vom face şapte masluri în curtea bisericii, în condiţii legale, pentru a putea să ne rugăm, să susţinem şi să oprim pandemia. Suntem convinşi că după câteva zile de maslu în Sibiu vom avea rezultate bune. Dacă în fiecare seară la ora 18.00 vă veţi ruga cu noi, indiferent de unde sunteţi, veţi vedea că vom micşora acest număr de îmbolnăviri”, a mai adăugat părintele Constantin Dumitrean.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si