Idila de la Exatlon, la următorul nivel! Cum au fost surprinși Cosmin Marin și Mihaela Popescu după lăsarea întunericului

Dragostea plutește în aer la Exatlon! Idila dintre doi Războinici a trecut la următorul nivel!

M. P., marți 26 februarie 2019 , 09:27

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Concurenții Cosmin Marin și Mihaela Popescu, din echipa Războinicilor, sunt din ce în ce mai apropiați. Legătura strânsă dintre cei doi este surprinzătoare pentru colegii lor, pentru că până la venirea lui Cosmin în concurs, Mihaela nu era atașată de nimeni. Cgiar și atunci când era supărată și colegele din echipă intenționau să o consoleze, ea prefera să stea singură cu gândurile ei. În plus, chiar au existat mici schimburi de replici între fete și nu exista deloc o apropiere.

Însă, odată cu intrarea lui Cosmin în concurs, lucrurile s-au schimbat. Mihaela și noul concurent nu se mai feresc, se îmbrățișează și își fac complimente. "Ce sexi ești cu maleta!", i-a spus Mihaela lui Cosmin. El nu i-a răspuns cu vorbe, ci printr-un gest tandru. A luat-o în brațe în semn de mulțumire.

Citeste si: Cununia religioasă a Olguței Vasilescu cu Claudiu Manda pică în post! Ce spun teologii despre ”nunțile interzise”

Rămâne de văzut dacă între cei doi se va lega cu adevărat o relație de dragoste sau rămâne doar o legătură strânsă de colegialitate.

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar putea interesa si