Îl recunoști? E unul dintre cei mai mari actori ai României! "Eram un boier mic!"

În aceste imagini este unul dintre cei mai mari actori în viață ai României.

C.I.P., joi 14 martie 2019 , 12:25

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

S-a născut în 1952 la Târgu Jiu și a devenit cunoscut în întreaga țară prin talentul său desăvârșit.

Citeste si: Medic ORL, trimis în judecată de DNA după ce i-ar fi cerut mită unei paciente

A absolvit Institutul de Artă Teatrală și Cinematogtrafică Ioan Luca Caragiale în anul 1975 fiind la clasa unui alt mare geniul al teatrului și filmului românesc, maestrul Octavian Cotescu.

Citeste si: Indicele ROBOR la 3 luni a stagnat la 3,06%

Horatiu Malaele mic

"Când m-am născut, nu erau semne de vreo reușită a mea in viață. Aveam un strabism foarte pronunțat, eram dislexic și abia citeam, toți cei din jur râdeau de mine – profesori și copii, eram numit "prostu’ clasei", mi se lipeau bilete cu apelativul ăsta în pauze pe spate, mi se spunea mereu că desenez urât și atunci nu prea am mai desenat. Eram în suferință. Înțelesesem că sunt prost, urât, și că nu sunt bun de nimic. Apoi, în clasa a V-a, a venit un profesor care mi-a văzut un desen ascuns și a vorbit puțin cu mine. La urmă, m-a privit direct în ochi și mi-a spus clar: ‘Tu ești un geniu.’ Iar eu am început să fiu.", spune el despre copilăria și nașterea sa.

L-ai recunoscut? Dacă nu, află răspunsul pe pagina următoare

Citeste si: Bătăuşul medicului din Galaţi îşi vinde maşina Lamborghini fabricată în serie limitată! Cristi „Spaidăr” a luat-o de nouă şi a achitat 300.000 de euro fără taxe!

Te-ar putea interesa si