Bătăuşul medicului din Galaţi îşi vinde maşina Lamborghini fabricată în serie limitată! Cristi „Spaidăr” a luat-o de nouă şi a achitat 300.000 de euro fără taxe!

Prietenii lui Cristi „Spaidăr” au aflat că bătăuşul medicului din Galaţi îşi vinde maşina Lamborghini.

Author: Matei Vaihan joi 14 martie 2019 , 09:46

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

E clar că bătăuşul medicului din Galaţi îşi vinde maşina Lamborghini. Cristi „Spaidăr” conduce un Lamborghini Aventador Roadster LP-700-4, pe care l-a achiziţionat, anul trecut, chiar de la reprezentanţa din Bergamo, Italia, a fabricantului. Conform site-urilor auto, aceste model costă 300.000  de euro fără taxe. “E ediţie limitată. Aștept oferte”, a anunţat Cristi. Ar exista şi o explicaţie pentru potenţa financiară a lui Cristi „Spaidăr”. Potrivit Adevărul, el este suspectat, conform unor surse din zona anchetei, că ar face parte din lumea interlopă. Există informaţii că el s-ar ocupa cu furnizarea de fete şi de băieţi pentru piaţa sexului din Elveţia şi Austria.( vezi ce viaţă de nabab duce Cristi Spaidăr)

Citeste si: Ea e femeia pentru care a fost bătut medicul ginecolog din Galaţi! Blonda este iubita lui Cristi "Spaidăr"!

Bătăuşul medicului din Galaţi îşi vinde maşina Lamborghini. Bolidul atinge 350 kilometri la oră

“Principala noutate consta în apariţia unui plafon retractabil, realizat integral din fibră de carbon, ce cântăreşte numai sşse kilograme.

Propulsia este asigurată de o unitate cu 12 cilindri în V şi capacitate de 6.5 litri, cu sistem Start-Stop şi tehnologie de dezactivare a cilindrilor, ce pune la dispoziţia celui aflat la volan nici mai mult, nici mai puţin de 700 cai putere şi 690 Newton-Metri. Se adaugă transmisia ISR cu şapte rapoarte şi nelipsitul sistem de tracţiune integrală, iar primii 100 km/h vin dupa fix trei secunde, acul vitezometrului urmând a-şi continua însă incursiunea până la pragul celor 350 kilometri pe oră”, este caracterizat acest model de Lamborghini.

Bătăuşul medicului din Galaţi îşi vinde maşina Lamborghini. Poliţiştii i-au întocmit dosar penal lui Cristi "Spaidăr"

S-a aflat că bătăuşul medicului din Galaţi îşi vinde maşina Lamborghini. Cristi „Spaidăr” a devenit celebru acum câteva zile, când medicul ginecolog Costache Buzatu a postat pe facebook un video filmat pe holul spitalului în care profesează, în care "Spaidăr" l-a împins, după ce a vociferat nervos, medicul lovindu-se cu capul de un birou. "Aveam programare la medic şi, când am intrat în cabinet a facut rasism şi a început să mă înjure, să mă jignească şi să mă împingă afară, fără niciun fel de motiv. M-a enervat, m-a scos din minţi şi l-am împins pur şi simplu. Nu a fost cu intenţie să cadă jos, e om bătrân”, a explicat Cristi „Spaidăr”.  Poliţiştii din Galaţi au întocmit dosar penal pentru lovire sau alte violenţe şi l-au amendat cu 1.500 de lei pe agresor, pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice.


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si