Toata lumea stie ca Ileana Ciuculete are doi fii din prima casatorie, insa nu multi cunosc suferinta prin care artista si sotul sau, Cornel Gales au trecut in urma cu multi ani.

In 1994, indragita interpreta de muzica populara urma sa ii daruiasca lui Cornel un copil, dar din pacate, acest lucru nu s-a mai intamplat.

"A fost o incercare, in 1994... dar am pierdut sarcina, din cauza frigului, intr-un turneu in Dolj. Apoi, am fost ocupati si nu s-a mai pus problema să avem un bebe", a declarat artista pentru Taifasuri.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Scenariul NATO pentru război cu Rusia în 2027. Care ar fi primele țări invadate de ruși- antena3.ro

Citeste si: Animalele care nu vor mai putea fi ucise. Fermele se vor închide. Angajații trebuie să își găsească alt loc de muncă- wowbiz.ro

Un alt moment care a a afectat-o enorm pe artista a fost cel in care si-a pierdut tatal.


"A fost o lovitura neasteptata, mai ales ca era perfect sanatos. Dar a facut infarct. Eram la o nunta in Serbia si fratele a venit dupa noi sa ne anunte... a fost un soc".

Ileana Ciuculete s-a stins din viata, marti seara, la doar 59 de ani. A fost una dintre cele mai iubite si apreciate cantarete de muzica populara, inregistrand peste 400 de melodii proprii si avand peste 24 de albume.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si