Căsnicia lui Ilie Năstase cu Ioana Simion a fost problematică de la început. Cei doi s-au cununat religios în luna iunie a acestui an, deși erau la un pas de divorț.

Situația ar fi degenerat aseară. Fostul lider mondial din tenisul masculin ar fi lovit-o, fiind nevoie de intervenția poliției.

Citeste si: Mâine, de la ora 20:00, marea premieră a celui de-al doilea sezon “Survivor România”! Cum arată traseul sportiv și care este miza primei confruntări între Faimoși și Războinici

De ce nu a depus plângere Ioana Năstase

Ioana Simion (Năstase) nu a vrut să depună plângere împotriva partenerului ei de viață, pentru că are deja o condamnare și nu vrea să îi facă și mai mult rău, relatează Fanatik.ro. Incidentul s-ar fi petrecut în locuința celor doi din Complexul Stejarii și nu este prima dată când au probleme în cuplu, după ce anul trecut au fost foarte aproape de divorț.

Citeste si: Elena Udrea a vorbit după ce a fost infectată cu coronavirus: „Cel mai probabil, după simptome, l-a contactat întreaga familie”

Da, este adevărat. Nu voi da foarte multe detalii. Mă bucur foarte mult că am ieșit teafără din acea casă. Și mulțumesc domnilor polițiști că au venit la timp. Chiar nu vreau să vorbesc urât la adresa lui.

Vreau să fie bine, să fie sănătos, să fie bine. Am vrut să fac ceva, am vrut să-l fac să fie fericit, am încercat toate variantele posibile. Nu vreau să-i fac rău. Pentru că se știe că are condamnarea. Și ar fi urât ”, a declarat Ioana Năstase la Antena 3.

Căsnicia lui Ilie Năstase cu Ioana Simion a fost problematică de la început.

Căsnicia lui Ilie Năstase cu Ioana Simion a fost problematică de la început.

Ilie Năstase, ginere pentru a cincea oară

Fostul tenismen, Ilie Năstase, s-a căsătorit religios cu logodnica lui, Ioana Simion, în iunie 2020. Bărbatul a devenit ginere pentru a cincea oară. Preotul care i-a căsătorit pe cei doi a riscat să își piardă slujba.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: O femeie face bani depistându-i pe bărbații care își înșală partenerele. Ce face un „tester de fidelitate” și cât câștigă pe lună- antena3.ro

Citeste si: ANIMAȚIE GRAFICĂ. Cum a fost posibil ca pilotul de parapantă să cadă din aer, când zbura cu o turistă, lângă Brașov- wowbiz.ro

Arhiepiscopia Tomisului este acuzată că nu a respectat canoanele bisericești. Nunta dintre Ilie Năstase și Ioana Simion a avut loc pe 6 iunie. Potrivit canoanelor bisericești, o persoană nu se poate căsători de mai mult de trei ori, iar Ilie Năstase a fost ginere pentru a cincea oară.

De asemenea, astfel de slujbe nu pot avea loc la mănăstiri, cum s-a întâmplat în cazul cununiei lui Ilie Năstase. Arhiepiscopia Tomisului nu a dorit să comenteze evenimentul și nici criticile aduse, motivând că evenimentul a fost unul privat iar ei nu au nici un drept să facă vreo referire la acesta.

Ilie Năstase, condamnat definitiv la închisoare

Fostul tenisman Ilie Năstase a fost condamnat definitiv, în iulie 2019, de Curtea de Apel Bucureşti la nouă luni şi zece zile de închisoare cu amânare pentru refuzul de a-i fi recoltate probe biologice şi conducerea unui vehicul având acest drept suspendat.

Sentinţa iniţială pe care au menţinut-o magistraţii prevedea condamnarea lui Ilie Năstase la 9 luni şi 10 zile de închisoare cu amânare, dar şi o serie de alte interdicţii.

Citeste si:   VIDEO| Ilie Năstase și Ioana Simion s-au căsătorit! Prima imagine de la fericitul eveniment! Ce ținută a ales bruneta pentru ziua cea mare

Sentinţa prevede: ”un termen de supraveghere de 2 ani, care se calculează de la data rămânerii definitive a prezentei hotărâri”.

Citeste si: Veste importantă pentru femei! Cine sunt pensionarele care trebuie să se prezinte la casele teritoriale de pensii- kfetele.ro

Citeste si: Regele Charles, acuzat de genocid de o senatoare indigenă în timpul vizitei oficiale în Australia: „Ne-aţi distrus pământul”- radioimpuls.ro

Citeste si: Ce s-a întâmplat cu vedeta care a decis să „păstreze tumoarea” după ce a aflat că are cancer. A refuzat operația- antena3.ro

Citeste si:   Ilie Năstase este făcut praf de Adrian Alexandrov: ”Nopțile pierdute prin Nuba cu fetițe de 18-20 de ani, l-au făcut să își piardă mințile!”

În mai 2018, Ilie Năstase a ajuns la Poliţie după un scandal cu poliţiştii, care i-au deschis dosar penal pentru că a condus sub influenţa alcoolului.

După numai câteva ore, Năstase a fost din nou oprit de poliţişti în trafic, conducând un scuter, deşi avea permisul suspendat.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si