Ilie Năstase a ajuns din nou la spital, după ce în urmă cu aproximativ trei săptămâni a mai fost internat pentru probleme cardiace. Fostul tenismen se simte bine și nu a prezentat forme grave ale bolii. În urmă cu puțin timp, Ilie Năstase susținea că oamenii au început să se vaccineze din cauza fricii.

„Oamenii au început să se vaccineze de frică, dar este mai târziu. În fiecare zi mor 400-500 de oameni, guvernul a căzut, nu are cine să iau decizia pentru popor”, spunea Ilie Năstase pentru jurnaliștii de la Corriere della Serra. 

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: O femeie face bani depistându-i pe bărbații care își înșală partenerele. Ce face un „tester de fidelitate” și cât câștigă pe lună- antena3.ro

Citeste si: ANIMAȚIE GRAFICĂ. Cum a fost posibil ca pilotul de parapantă să cadă din aer, când zbura cu o turistă, lângă Brașov- wowbiz.ro

Citeste si: Sorin Cîmpeanu a făcut noi declarații. Joi ajung primele teste pe bază de salivă, în școli

Pentru a doua oară în spital în mai puțin de o lună

Ilie Năstase a ajuns la spital pentru a doua oară într-o lună, după scandalul cu Ciprian Marica în care fotbalistul a cerut în instanță ca fostul tenismen să nu mai facă parte din proiectul Fundației Ilie Năstase. Fostul jucător de tenis a susținut că această problemă medicală a apărut în urma conflictului cu Ciprian Marica. Ulterior, cei doi s-au împăcat.

După o vacanță petrecută cu soția la Istanbul, Ilie Năstase a început să tușească, fiind suspect de Covid-19. 

Ilie Năstase a declarat miercuri pentru Fanatik că este internat în spital cu noi probleme de sănătate: „ Mă simt mai bine acum. Acum am intrat că am ceva și sunt în investigații de vreo două zile. Nu, deocamdată nu știu dacă e COVID pentru că azi m-au internat”.  

Citeste si: VIDEO| Patriarhul Daniel a anunțat public că sa vaccinat anti-COVID


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si