Patriarhul Daniel a declarat miercuri, după ședința solemnă dedicată unirii românilor din Parlament, că s-a vaccinat împotriva COVID-19. ”Sigur, ne-am vaccinat”, a spus Patriarhul Daniel. Întrebat cu ce ser s-a imunizat împotriva noului coronavirus, liderul Bisericii Ortodoxe Române a precizat că aceste informații sunt confidențiale.

Citeste si: Alexandru Rafila a anunțat când putem renunța la certificatul verde. Medicul a făcut noi precizări

Patriarhul Daniel: Sigur, ne-am vaccinat

Șeful BOR nu a precizat care a fost tipul de vaccin pe care l-a făcut: "Nu dăm nume, toate datele sunt confidențiale", a precizat Patriarhul Daniel 

Patriarhul României le-a cerut credincioșilor să respecte regulile de protecție sanitară.

[Sursa foto: Basilica.ro]

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Din dialogul scurt cu jurnaliștii a reieșit, totuși, că înaltul prelat ortodox a făcut două doze de vaccin.

La întrebările puse până acum de jurnaliști legate de vaccinarea patriarhului, purtătorul de cuvânt al BOR a transmis de fiecare dată că Preafericitul Daniel nu avea o recomandare de la medic în acest sens.

Patriarhul le-a cerut credincioșilor să respecte regulile de protecție sanitară

Patriarhul României le-a cerut recent credincioșilor să respecte regulile de protecție sanitară. Dacă ne punem în pericol viața de aici, de pe pământ, riscăm să ne primejduim și mântuirea, a atras atenția Preafericirea Sa.

„La sfârșitul vieții sale, Sf. Antonie cel Mare, întemeietorul monahismului, a fost întrebat: Dacă ai trăi mai mult – avea peste o sută de ani – ce ai face cu prioritate? Și el spune: Aș învăța să mă pocăiesc mai mult.

Deci timpul vieții noastre trebuie să fie timp de pocăință pentru păcate, timp de sfințire a vieții și să vedem că darurile cele mai mari din această viață sunt două: sănătatea și mântuirea.”

În cuvântarea sa de la pomenirea Sf. Dimitrie, protectorul Bucureștiului, Preafericitul Daniel a declarat, potrivit Basilica.ro

„Deci să ne rugăm și noi Sfântului Dimitrie să înceteze această pandemie, care a devenit foarte agresivă și care a înmulțit suferința, lacrimile în toată țara și în toată lumea”, a spus părintele patriarh.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si