In editia de ieri a rubricii „La psiholog cu Cristian Andrei”, prezentata si realizata de Ilinca Obadescu, in cadrul Stirilor Kanal D de la 12:00, celebrul psihoterapeut le-a explicat celor din fata micilor ecrane cum pot trece peste o despartire dureroasa cei care se confrunta cu o astfel de situatie.

Intervievat de Ilinca Obadescu referitor la acest subiect, Cristian Andrei  a oferit informatii pretioase despe modul prin care poti depasi o astfel de suferinta si a indicat care sunt semnele ce anunta ca vindecarea este completa.

Sfaturle psihologului Cristian Andrei

“Ceea ce simti pentru persoana care te-a parasit nu este doar dragostea pe care ai avut-o, este si revolta, descurajarea, deznadejdea pe care le-ai trait atunci cand a plecat persoana respectiva. Ce poti face este sa ai ”alternative”, adica sa te ocupi de orice alta persoana importanta pentru tine, din anturaj, din apropierea ta, din familie, etc., dar sa te dedici acelei persoane. Sa-ti ocupi timpul si sa-ti oferi interesul pentru alte persoane, nu doar prieteni. Daca sari dintr-o relatie in alta, tot ce faci este sa-i dedici fostului actuala ta relatie. Si unde mai pui ca actuala ta relatie se simte groaznic ca tu esti cu gandul la altcineva”, a spus Cristian Andrei.

Citeste si: VIDEO- Cum să facem față unei despărțiri dureroase

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Stim ca suntem vindecati de faptul ca ne-a parasit cineva, atunci cand vorbim despre persoana respectiva ca despre o banalitate ”, a mai spus Cristian Andrei.

Nu pierdeti, in fiecare miercuri, in cadrul Stirilor Kanal D, de la ora 12:00, rubrica „La psiholog cu Cristian Andrei”, in cadrul careia psihoterapeutul Cristian Andrei ofera sfaturile utile si perspectiva specialistului in raport cu probleme care pot macina, la un moment dat, pe oricine.

Temele abordate de Ilinca Obadescu si psihoterapeutul Cristian Andrei in cadrul rubricii acopera sfera gestionarii relatiilor familiale, sociale,  o gama larga de  aspecte dificile intampinate de oameni in diferite contexte si perioade ale vietii.

Citeste si: VIDEO- Depresia, boala ascunsă a partenerului de viață


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si