De o surpriza inedita au avut parte cei prezenti platou, dar si telespectatorii, odata cu anuntul facut de indragita prezentatoare. Victor Slav, cel care i-a luat locul temporar, va ramane prezent in cadrul proiectului, avand un rol foarte important, acela de a oferi o steluta in timpul editiilor saptamanale si doua puncte bonus in Gale.

Citeste si: Mohammad Murad, renumit om de afaceri din România, invitatul de duminica aceasta la „40 de întrebări cu Denise Rifai”

Victor Slav, rol special in cadrul emisiunii

“Voi tine cont de mai multe aspecte cand notez concurentele: de postura, de tinuta, de discutiile din culise, de toata prezentarea din platoul emisiunii. Toate acestea se reflecta intr-o steluta bonus in editiile saptamanale. In Gale, voi avea doua puncte bonus de oferit unei singure concurente sau le voi imparti pentru doua concurente care mi-au atras atentia in sensul cel mai bun”,  a declarat Victor Slav. 

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Scenariul NATO pentru război cu Rusia în 2027. Care ar fi primele țări invadate de ruși- antena3.ro

Citeste si: Animalele care nu vor mai putea fi ucise. Fermele se vor închide. Angajații trebuie să își găsească alt loc de muncă- wowbiz.ro

Nu pierdeti, saptamana viitoare, noile provocari prin care vor trece concurentele in cea mai fascinanta calatorie stilistica, “Bravo, ai stil! Celebrities”, difuzata de miercuri pana vineri, de la 22:30, si in fiecare sambata, de la 22:00, la Kanal D!

Citeste si: Despărțirea scandaloasă: Andreea, fosta concurentă de la ,,Puterea Dragostei”, a pus capăt relației cu Ștefan Manolescu


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si