Imagini fabuloase cu vila secretă a Vioricăi Dăncilă! Premierul are o casă de vacanţă într-o zonă superbă de pe Valea Prahovei! Vezi ce steaguri sunt arborate pe balcon FOTO EXCLUSIV

În rarele momente de relaxare, premierul Viorica Dăncilă alege să-şi încarce bateriile în vila ei, ridicată acum 11 ani în judeţul Braşov.

Author: Petru Luca Webeditor: M. P. vineri 02 noiembrie 2018 , 08:20

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

 

Încă din perioada în care a activat ca europarlamentar, premierul Viorica Dăncilă (54 de ani) stătea bine la capitolul financiar, câştigând în ultimul an de prezenţă la Bruxelles frumoasa suma de 78174 de euro. Cum şi soţul Cristinel Dăncilă avea un venit mulţumitor (436000 lei/an la o companie petrolieră), cei doi au achiziţionat în anul 2000 un teren pe Valea Prahovei, în judeţul Braşov, cu suprafaţa de 544 de metri pătraţi.

Peste 7 ani, în 2007, într-un decor de poveste, aici a apărut şi casa de vacanţă a soţilor Dăncilă, locul preferat de petrecere a concediilor şi pentru fiul premierului, Victor.

 

Retrasă, dar nici foarte departe de şoseaua naţională, vila Vioricăi Dăncilă are o suprafaţă construită de 156 de metri pătraţi şi o desfăşurare de 417 metri, fiind amplasată perfect, chiar la intrarea într-o pădure deasă de brazi seculari, la capătul

unui drum forestier. Pe lângă culoarea remarcabilă, casa Vioricăi are gard pretenţios şi un balcon de lemn pe care tronează cele două steaguri care o reprezintă pe proprietară, cel al României şi cel al Uniunii Europene. De menţionat şi faptul că Viorica Dăncilă are norocul unor vecini silenţioşi, asta şi datorită faptului că, în partea dreaptă a proprietăţii, la câteva sute de metri, începe domeniul unui sanatoriu dedicat nevrozelor. 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si