Imagini incredibile! Ce nu s-a vazut la televizor in confruntarea dintre Romania si Turcia de la Exatlon! Iata de la ce a inceput tot scandalul!

Imagini necenzurate, in premiera, cu cel mai incrancenat moment al meciului dintre Turcia si Romania de la Exatlon! Iata ce s-a petrecut, de fapt, in spatele camerelor!

Webeditor: G. S. luni 05 martie 2018 , 18:54

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

La sfarsitul confruntarii dintre Romania si Turcia de la Exatlon, a avut loc o incaierare intre Ionut de la Razboinici, turcul Turabi si Giani Kirita. Dupa ce Turabi a fost invins de Stefan, Ionut, ca raspuns la gestul turcilor din confruntarea anterioara, a luat mingea adversarilor si le-a daramat popica ramasa.

Turabi a vazut negru in fata ochilor si, cand acesta era cu spatele, i-a aruncat in spate cu nisip. Giani Kirita a vazut scena si a aruncat si el cu nisipi inspre Turabi. Asta este tot ce s-a vazut la televizor!

Ce s-a intamplat, de fapt, vedeti acum! Stirilekanald a intrat in posesia imaginilor necenzurate ale altercatiei. Totul se putea termina urat, insa a fost oprit la timp de stafful vigilent care a separat, pur si simplu, cele doua tabere. Astfel s-a evitat o situatie neplacuta.

Nu ratati niciun episod din show-ul-fenomen al momentului, Exatlon Romania, difuzat de Kanal D de sambata pana miercuri, de la 19.45. 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si