În București, nu s-a rezolvat încă problema lipsei de apă caldă

Nici până în acest moment nu a fost rezolvată problema lipsei de apă caldă din București. Mai mulți bucureșteni din sectoarele 1 și 6 nu au apă caldă de câtevafara apa calda săptămâni. Aceștia spun că încearcă afle cât mai multe informații, de la companie, dar nu le răspunde nimeni.

Author: Alina Raducu luni 19 octombrie 2020 , 09:39

În București, nu s-a rezolvat încă problema lipsei de apă caldă
În București, nu s-a rezolvat încă problema lipsei de apă caldă
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Termoenergetica a transmis, astăzi, că urmează ca lucrările să se încheie, iar bucureștenii să aibă din nou apă caldă.

De două săptămâni, în București, în sectoarele 1 și 6 nu este apă caldă

„Ei să nu pretindă că ne dau apă caldă doar pentru că temperatura e cu un grad mai mare decât al apei reci”, spune unul dintre locatari.

„Am tot sunat în puncte termice, la compania Termoenergetica, nimeni nu ne spune nimic, este o bătaie de joc fără margini”, afirmă Ion Stoica, administratorul unei asociații de locatari.

Bucureștenii rămași fără apă caldă, încearcă să găsească diverse soluții

„Încălzesc în cratiță, pe aragaz, în ligheane... ce să fac?!”, spune o bătrână.

Reprezentanții companiei, Termoenergetica susțin că problemele de furnizare a apei calde în sectoarele 1 și 6 ar fi fost provocate de o revizie a CET Grivița, începută la finalul lunii septembrie. Lucrările ar urma să fie finalizate p e 19 octombrie și în 24-48 de ore situația să fie stabilizată.


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Curs valutar BNR marți, 15 iunie 2021: Euro crește! Ultimele cotații pentru moneda... Curs valutar BNR marți, 15 iunie 2021: Euro crește! Ultimele cotații pentru moneda europeană, dolar și liră turcească
spotmedia.ro
Caracalul de la Arad Caracalul de la Arad
spotmedia.ro
Și, totuși, cât de proști vă credeți propriii alegători? Și, totuși, cât de proști vă credeți propriii alegători?
b1.ro
Au adoptat un băiat de 14 ani, dar, când l-au controlat, au aflat cu ce monstru trăiau... Au adoptat un băiat de 14 ani, dar, când l-au controlat, au aflat cu ce monstru trăiau în casă. Era, de fapt...
infoactual.ro
Tratament naturist pentru cancer. Carmen Harra: De opt ori mai eficient decât... Tratament naturist pentru cancer. Carmen Harra: De opt ori mai eficient decât chimiotarapia
infoactual.ro
Cum arată Dumnezeu? Prof. Dulcan: Nu este ca în niciuna din închipuirile noastre! Cum arată Dumnezeu? Prof. Dulcan: Nu este ca în niciuna din închipuirile noastre!
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si