În sfârșit, o veste bună pentru familia Elodiei Ghinescu! Transformată în pensiune, casa natală a avocatei dispărute a intrat în atenția autorităților FOTO

Casa în care a crescut Elodia Ghinescu, din comuna argeșeană Cândești, a fost transformată în pensiune. Acum, primăria a asfaltat calea de acces către vilă.

Petru Luca, sâmbătă 10 august 2019 , 19:12

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Elodia Ghinescu, avocata dispărută fără urmă în 2007, a fost declarată moartă de autorități, soțul ei, polițistul Cristian Cioacă, fiind condamnat la ani grei de închisoare pentru uciderea ei. Elodia și-a trăit copilăria și adolescența in satul Cândesti, aflat la 4 kilometri de Câmpulung Muscel, în casa familiei, transformată acum câțiva ani în pensiune. 

 

”Elodia a trăit aici până a făcut 18 ani, o știu de când era mică. Casa a fost renovată și transformată în pensiune de Robert, fratele Elodiei (...) Elodia aici a făcut școala generală, iar apoi, la Câmpulung, a făcut Liceul Pedagogic. Mai târziu, după ce s-a măritat cu Cioacă, venea pe aici cu el. Păreau fericiti, stăteau uneori și câte o săptămână”, a declarat o vecină a familiei Ghinescu. 

Dacă la început pensiunea nu a înregistrat un prea mare succes în rândul turiștilor, în timp lucrurile au început să se așeze pentru familia Ghinescu, fratele și mama Elodiei.

Recent, primăria a introdus străzile care duceau spre pensiune într-un program de reabilitare, așa că acum - cu căile de acces asfaltate ca-n palmă - cifrele afacerii dau semne de îmbunătățire, în contextul în care peisajul este superb, iar prețurile la cazare sunt rezonabile. 

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:
Te-ar putea interesa si