Încă o persoană a murit din cauza coronavirusului. Bilanțul în România: 26 de decese

Încă un deces al unei persoane confirmate cu coronavirus a fost anunţat, vineri seară fiind vorba de un bărbat de 65 de ani din judeţul Timiş, cunoscut cu afecţiuni cardiovasculare.

R.B., vineri 27 martie 2020 , 07:29

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

UPDATE: Încă un deces al unei persoane confirmate cu coronavirus a fost anunţat, vineri seară fiind vorba de un bărbat de 65 de ani din judeţul Timiş, cunoscut cu afecţiuni cardiovasculare. Bilanţula urcat astfel la 26 de morţi.

Potrivit Grupului de Comunicare Strategică, al 26-lea deces este al unui bărbat în vârstă de 65 ani, din judeţul Timiş, cunoscut cu afecţiuni cardiovasculare.

El a fost internat în 10 martie la Institutul de Boli Cardiovasculare Timişoara, iar din 25 martie a fost intubat, în secţia de ATI.

În 27 martie el a fost confirmat pozitiv la COVID-19 şi a murit în aceeaşi zi.

"Şi în acest caz s-a declanşat ancheta epidemiologică pentru a fi instituite măsurile necesare", afirmă Grupul de Comunicare Strategică.

 

Încă o persoană diagnosticată cu coronavirus a murit, fiind vorba despre un bărbat de 81 de ani din Bucureşti, despre care medicii nu au transmis că ar fi avut şi alte comorbidităţi. Numărul deceselor a ajuns la 25.

Grupul de Comunicare Strategică a anunţat, vineri, că a fost înregistrat al 25-lea deces cauzat de coronavirus, fiind vorba despre un bărbat în vârstă de de 81 ani, din Bucureşti, internat prin Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Sf. Ioan în 26 martie.

Ulterior, el a fost transferat la Institutul Naţional de Boli Infecţioase "Matei Balş", acolo unde s-a înregistrat, în 27 martie, decesul, în secţia de ATI.

"Nu ne-au fost furnizate date legate de comorbidităţi", a transmis Grupul de Comunicare Strategică.

 

 ”În noaptea trecută, a mai fost raportat după ora 00.45, un deces al unei persoane confirmată cu noul coronavirus”, a anu ţat vineri dimineaţă Grupul de Comunicare Strategică.

Citeste si: Îndemn șocant în Elveția: Bătrânii să înceapă să își pregătească testamentele

Persoana decedată este o femeie de 80 de ani, din judetul Bacău, internată la Spitalul Clinic de  Boli Infectioase Iaşi în  secţia de  ATI.

Infectarea femeii cu coronavirus a fost  confirmată în data 25 martie, iar femeia a decedat în 26 martie.

Citeste si: CTP, despre testarea ”tuturor bucureștenilor”: ”Spectacol de brigadă artistică”

Pacienta suferea şi de alte afecţiuni, insuficienţă cardiacă şi fibrilaţie atrială.

Cel mai recent bilanţ, indică faptul că 1.029 de persoane au fost confirmate pozitiv cu coronavirus, iar 94 au fost declarate vindecate şi externate.

Citeste si: Un medic din Cluj și-a infectat soția cu coronavirus după ce a venit de la amantă

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar putea interesa si