Încă o țară din Europa interzice accesul românilor pe teritoriul său. Măsura se aplică din 13 iulie

Interzis pentru români! Ministerul Afacerilor Externe a anunţat, vineri seară, că Lituania interzice accesul cetăţenilor români pe teritoriul său, începând cu 13 iulie.

R.B., sâmbătă 11 iulie 2020 , 08:51

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

”Ministerul Afacerilor Externe precizează că Guvernul lituanian a hotărât ca, începând din data de 13 iulie 2020, să interzică accesul pe teritoriul Lituaniei pentru rezidenţii din România. Aceste măsuri fac obiectul unei reevaluări săptămânale bazate pe evoluţia situaţiei epidemiologice din România”, a transmis, vineri seară, Ministerul Afacerilor Externe.

Citeste si: VIDEO| România devine spaima Europei din pricina cazurilor raportate de coronavirus

Există și excepții

Există și o excepție. Persoanele care tranzitează teritoriul Republicii Lituania pentru întoarcerea în ţara de reşedinţă, precum şi alte categorii specifice de persoane.

Ministerul Afacerilor Externe reaminteşte că cetăţenii români pot solicita asistenţă consulară la numerele de telefon ale Ambasadei României la Vilnius +370 (5) 2310552.

Citeste si: Italia a interzis intrarea în ţară a cetățenilor din 13 ţări. Ce se întâmplă cu românii

De asemenea, cetăţenii români care se confruntă cu o situaţie dificilă, specială, cu un caracter de urgenţă, au la dispoziţie şi telefonul de urgenţă al misiunii diplomatice +370 68573238.

Citeste si: Testul toxicologic al Margheritei de la Clejani este gata! INML are rezultatul

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si