După încheierea mandatului de ministru al Turismului, Elena Udrea s-a gândit să investească în domeniu, achiziţionând jumătate din acţiunile societăţii ”Băi Boghiş SRL”. Staţiunea balneoclimaterică Boghiş Băi este amplasată în judeţul Sălaj, hotelul şi bazinele aferente fiind renovate acum doi ani, după preluarea afacerii de către Elena Udrea. Investiţia de sute de mii de euro a fostei ”blonde de la Cotroceni” a dat rezultate, locaţia fiind asaltată de turişti mai ales pe în sezonul primăvară-toamnă.

Din păcate, problemele cu legea cu care se confruntă Udrea par să se răsfrângă şi asupra afacerii de la Boghiş Băi. Drept dovadă, fără să ofere vreun amănunt în plus, administratorii staţiunii au anunţat acum două zile că locaţia va fi închisă pentru turişti în perioada 3-27 decembrie 2018 şi 7 ianuarie- 31 martie 2019! 

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Scene greu de privit pentru salvamontiștii care au intervenit în salvarea fetei atacate de urs- wowbiz.ro

Condamnată definitiv la închisoare în dosarul ”Gala Bute”, Elena Udrea a fugit înaintea pronunţării sentinţei definitive în Costa Rica, unde a şi născut o fetiţă. Reţinută pe stradă, în San Jose, de Interpol, fostul ministru este închis în prezent în închisoarea Buen Pastor, alături de Alina Bica. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si