Elena Udrea a fost luată la mişto pentru că a vândut o maşină de lux pe un preţ de nimic: “Dacă eşti în căutare de oferte bune, ştii cu cine să vorbeşti”

Acum câţiva ani, Elena Udrea a fost luată la mişto pentru că a vândut o maşină de lux.

Matei Vaihan, miercuri 21 noiembrie 2018 , 07:53

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

La un moment dat, Elena Udrea a fost luată la mişto pentru că a vândut o maşină de lux. În 2014, Udrea, care în acest moment se află la închisoare în Costa Rica, şi-a completat declaraţia de avere, atunci când a candidat la alegerile prezidenţiale, din document reieşind şi ce maşini avea fostul ministru al Turismului.  “În declaraţia de avere, doamna Udrea a completat, în rubrica „Bunuri mobile”, cu două autovehicule, un Fiat 500 (2012) şi un Mercedes (2005)”, au scris cei de la promotor.ro. 

Elena Udrea a fost luată la mişto pentru că a vândut o maşină de lux: "C ea mai bună ofertă o să fie de minimum opt ori mai mare ca această sumă”

„Da, recunoaştem, am fost curioşi de care model Mercedes produs în 2005 s-a îndrăgostit Elena Udrea... asta până când am trecut la următoarea rubrică, unde era trecută o crimă pentru care nu există consecinţe penale. Se pare că în anul 2014 Elena Udrea a „înstrăinat” un Porsche Cayenne Turbo în schimbul a 5.000 de euro. Nu are rost să spunem că, la o căutare pe Google de „Porsche Cayenne Turbo second hand”, cea mai bună ofertă o să fie de minimum opt ori mai mare ca această sumă”, au mai notat cei de la site-ul specializat în maşini.

Elena Udrea a fost luată la mişto pentru că a vândut o maşină de lux:  “Nu găsim motiv mai pertinent pentru acest gest"

E clar că Elena Udrea a fost luată la mişto pentru că a vândut o maşină de lux.  “Nu găsim motiv mai pertinent pentru acest gest, decât acela că doamna Udrea urăşte maşina. OK, ştim că SUV-ul Porsche, în prima sa generaţie, nu era chiar o frumuseţe...

dar avea 500 de cai-putere! În fine, dacă eşti în căutare de oferte bune, ştii cu cine să vorbeşti. Ai fi dispus să faci sacrificii financiare pentru, să zicem, un S500 4MATIC la un preţ de 6.000 de euro? Sau un Fiat 500 pentru 300 de euro?”, au încheiat cei de la Pro Motor.


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Curs valutar BNR luni, 19 aprilie 2021: Euro crește, dolarul se prăbușește! Care sunt... Curs valutar BNR luni, 19 aprilie 2021: Euro crește, dolarul se prăbușește! Care sunt noile cotații
spotmedia.ro
Dezastrul de la Interne păstorit de premierul Cîțu. Nu doar Covid ucide Dezastrul de la Interne păstorit de premierul Cîțu. Nu doar Covid ucide
spotmedia.ro
Parcul Izvor, de lângă Parlament, este plin de gunoaie. După ce că e lipsit de pază,... Parcul Izvor, de lângă Parlament, este plin de gunoaie. După ce că e lipsit de pază, nimeni n-a venit să-l curețe (Galerie Foto)
b1.ro
Se reduce vârsta de pensionare? Vești bune pentru români Se reduce vârsta de pensionare? Vești bune pentru români
infoactual.ro
Nu spune niciodată ASTA! Arsenie Boca: Se pedepseşte cu matca focului! Nu spune niciodată ASTA! Arsenie Boca: Se pedepseşte cu matca focului!
infoactual.ro
Tabloul în care Regina Elisabeta a II-a va rămâne scris în istorie. Fotografia a... Tabloul în care Regina Elisabeta a II-a va rămâne scris în istorie. Fotografia a impresionat o lume întreagă
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si