Flăcările care au cuprins depozitul auto din Drobeta Turnu Severin s-au extins, în mod alert, la vegetația uscată din zona Dealul Viilor și a centurii orașului.

Incendiu de proporții la un depozit de autoturisme din Drobeta Turnu Severin. Autoritățile sunt în alertă

Citeste si: Întâmplare comică în satul Drogu! Un tânăr a vrut să se facă traficant de droguri, dar a fost prins de la prima tranzacţie

În momentul în care pompierii au ajuns la fața locului, incendiul se manifesta pe suprafețe extinse și la acoperișul unei clădiri dezafectate, care este o fostă cramă, după care s-a extins și la acoperișul unei anexe ale acesteia.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO| Momentul în care o grupare de hoți încearcă să fure încasările unui taximetrist din Cluj-Napoca: „Atenție, colegi, unde vă țineți încasările.”

În interiorul fostei crame, a fost descoperită o victimă de sex masculin, care era conștientă, care nu prezenta arsuri. Bărbatul a fost evaluat de către paramedicii echipajului SMURD.

Toate echipajele disponibile au fost mobilizate pentru lichidarea incendiului

La locul incidentului, au fost mobilizate de urgență toate echipajele de stingere ASAS, cu apa si spuma, pentru stingere, care era disponibile în acel moment.

Intervenția salvatorilor a fost una foarte dificilă, deoarece în anexă erau depozitate alte materiale combustibile, care prezentau un pericol pentru echipajele care intervin.

Citeste si: Tragedie în Capitală. Un bărbat care care făcea lucrări, într-un canal tehnologic, a murit în urma unui incendiu

Traficul rutier a fost, în primă fază, blocat, până la stingerea lichidarea de lângă centură.

La momentul actual, pompierii acționează pentru stingerea focului în zona Dealul Viilor.

Citeste si: Mesajul incredibil al unui elev de 15 ani pe care i l-a trimis mamei sale. Adolescentul s-a stins din viață într-o excursie în Europa


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si