Politia locala a informat ca au avut loc „mai multe incendii si explozii” in Lawrence, Andover si North Andover, adaugand ca „acest numar va creste.” O persoana a decedat si alte 12 sunt intrenate cu arsuri grave, in urma a peste 70 de explozii care au produs incendiile. Companiile de gaze si electricitate si-au intrerupt serviciile in zona. Oficialii din Merrimack Valley considera ca exploziile ar fi putut fi cauzate de probleme cu presiunea in conductele de gaze ale companiei Columbia Gas, dar nu au confirmat oficial cauza incendiilor.

Conductele sunt depresurizate de companie, dar „va dura ceva timp”, conform politiei, care a sfatuit pe oricine simte miros de gaz sa „evacueze locuinta imediat.” Primarul din Lawrence a facut apel catre toti rezidentii din sudul orasului sa isi paraseasca locuintele. Spitalul municipal din Lawrence a comunicat ca patru persoane au fost tratate pentru rani suferite in timpul incendiilor.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Politia a creat centre de evacuare in scolile locale si  a raspuns la 70 de apeluri privind incendii, explozii

sau miros de gaze in Lawrence si Andover.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si