Incendiu devastator! Peste 39 de case si cladiri au luat foc in apropiere de Boston
Extern

Incendiu devastator! Peste 39 de case si cladiri au luat foc in apropiere de Boston

L. S.
14 sep 2018

Cel putin 39 de case si cladiri din orase aflate in apropiere de Boston au luat foc din cauza unor explozii provocatede gaze, scrie BBC.

Politia locala a informat ca au avut loc „mai multe incendii si explozii” in Lawrence, Andover si North Andover, adaugand ca „acest numar va creste.” O persoana a decedat si alte 12 sunt intrenate cu arsuri grave, in urma a peste 70 de explozii care au produs incendiile. Companiile de gaze si electricitate si-au intrerupt serviciile in zona. Oficialii din Merrimack Valley considera ca exploziile ar fi putut fi cauzate de probleme cu presiunea in conductele de gaze ale companiei Columbia Gas, dar nu au confirmat oficial cauza incendiilor.

Citeste si: Un barbat s-a spanzurat in curtea unei biserici din Targoviste, chiar de Ziua Crucii

Conductele sunt depresurizate de companie, dar „va dura ceva timp”, conform politiei, care a sfatuit pe oricine simte miros de gaz sa „evacueze locuinta imediat.” Primarul din Lawrence a facut apel catre toti rezidentii din sudul orasului sa isi paraseasca locuintele. Spitalul municipal din Lawrence a comunicat ca patru persoane au fost tratate pentru rani suferite in timpul incendiilor.

Citeste si: Mare sarbatoare pentru ortodocsi. Ce e interzis sa faci de ZIUA CRUCII

Politia a creat centre de evacuare in scolile locale si  a raspuns la 70 de apeluri privind incendii, explozii sau miros de gaze in Lawrence si Andover.

Citeste si: Sistemul de Urgenta 112 va fi modernizat! "Vor exista apeluri de urgenta cu transmisii video si imagini de la locul evenimentului"

 

viewscnt

Urmareste-ne pe Facebook