Pompierii care s-au deplasat la fața locului au stabilit drept cauză probabilă a incendiului un scurtcircuit la instalaţia electrică.

Incendiu la locomotiva unui tren ce circula pe direcția Sibiu- Râmnicu Vâlcea

„Aproximativ jumătate dintre pasagerii din tren şi-au reluat călătoria cu alte mijloace de transport găsite individual, restul călătorilor aşteptând preluarea de către o altă garnitură”, informează ISU Vâlcea.

Citeste si: VIDEO- Alertă la Spitalul Județean din Târgu Jiu. Mai multe persoane au fost evacuate în urma unor degajări de fum

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Scenariul NATO pentru război cu Rusia în 2027. Care ar fi primele țări invadate de ruși- antena3.ro

Citeste si: Animalele care nu vor mai putea fi ucise. Fermele se vor închide. Angajații trebuie să își găsească alt loc de muncă- wowbiz.ro

Aproximativ 70 de pasageri eu fost evacuați și nu au fost raportate victime.

La fața locului a ajuns și o ambulanță SMURD

„Pentru limitarea propagării incendiului, s-a luat măsura decuplării locomotivei de restul garniturii. În acelaşi timp, pompierii au acţionat pentru răcirea zonei compartimentului motor, unde zona era supraîncălzită. La scurt timp de la sosirea echipajelor la locul intervenţiei, incendiul a fost stins în fază incipientă, ulterior fiind asigurată răcirea compartimentului motor timp de aproape două ore”, precizează sursa citată. 

Citeste si: Incendiu violent în Timiș, vizibil de la kilometri distanță

Potrivit pompierilor incendiul s-ar fi declanşat în urma producerii unui scurtcircuit la conductorii electrici neizolaţi corespunzător. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si