Incendiu la Penitenciarul Rahova unde e închis Liviu Dragnea

Trei deţinuţi aflaţi la Penitenciarul Spital Rahova au incendiat, sâmbătă, o saltea din salonul în care se aflau. Angajaţii au solicitat intervenţia ISU, dar până la sosirea echipajelor, incendiul a fost lichidat. Patru agenţi de penitenciar şi un deţinut au fost transportaţi la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, dar sunt în afara oricărui pericol.

R.B., sâmbătă 09 noiembrie 2019 , 13:28

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

”Sâmbătă, 09.11.2019, 3 deţinuţi aflaţi în custodia Penitenciarului-Spital Bucureşti Rahova au incendiat o saltea din salonul în care se aflau internaţi. Angajaţii unităţii au solicitat, de îndată, sprijinul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, la sosirea echipajului de pompieri incendiul fiind deja lichidat. Cele două ambulanţe SMURD venite în sprijinul echipajului ISU au asigurat suportul medical pentru persoanele implicate, deţinuţi internaţi pe secţia în cauză şi cadre, deţinuţii aflându-se în afara oricărui pericol”, a transmis, sâmbătă, Administraţia Naţională a Penitenciarelor (ANT), printr-un comunicat de presă.

Citeste si: Dezvăluiri din închisoare! Dragnea, vizitat în mare secret la pușcărie de logodnica mai tânără cu 20 de ani decât el! Totul s-a întâmplat după orele prânzului

Sursa citată a rpecizat că patru poliţişti de penitenciare au fost transportaţi la o unitate spitalicească pentru investigaţii suplimentare, în prezent aflându-se în afara oricărui pericol.

”Din punct de vedere administrativ, secţia penitenciarului-spital a fost evacuată, restul deţinuţilor nefiind afectaţi de incident. Totodată, la nivelul unităţii a fost declanşată o verificare internă în vederea stabilirii cauzelor şi împrejurărilor producerii evenimentului, deţinuţii implicaţi urmând a fi cercetaţi disciplinar. Mulţumim pentru promptitudine şi sprijin echipajelor ISU şi SMURD”, a mai transmis ANT.

De asemenea, ANT a precizat că, ulterior, în vederea efectuării unor investigaţii medicale suplimentare şi a asigurării unei stări optime de sănătate, unul dintre cei trei deţinuţi implicaţi în incident a fost, de asemenea, transportat la o unitate spitalicească.

”Precizăm faptul că atât cei 4 angajaţi, cât şi deţinutul se află în afara oricărui pericol”, a mai precizat sursa citată.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si