VIDEO|Incendiu mare lângă București, la un depozit de materiale reciclabile. A fost emis mesaj RO-Alert

Un incendiu de proporţii a izbucnit, duminică, în Popeşti Leordeni, în apropierea Centurii Bucureşti, la un depozit de materiale reciclabile.

Author: Mircea Pop duminică 05 decembrie 2021 , 08:23

Incendiu mare lângă București, la un depozit de materiale reciclabile. A fost emis mesaj RO-Alert

Incendiu mare lângă București, la un depozit de materiale reciclabile. A fost emis mesaj RO-Alert

[Sursa foto: news.ro]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Incendiu în Popești Leordeni, duminică dimineață! Un incendiu de proporţii a izbucnit, duminică, în Popeşti Leordeni, în apropierea Centurii Bucureşti.

Au luat foc materiale reciclabile din curtea unui depozit. ISU Bucureşti-Ilfov a transmis mesaj RO-Alert pentru avertizarea populaţiei: ”Ocoliți zona!”. Din cauza lipsei resurselor de apă, intervenţia este extrem de dificilă.

UPDATE- ISU Bucureşti-lfov anunţă că incendiul a fost localizat şi se lucrează pentru stingere.
Dispozitivul a fost redus şi au rămas la faţa locului 12 autospeciale, din cele 24 care au acţionat.

„Mai sunt mici focare, incendiul este localizat, nu mai prezintă pericol de extindere(...) Urmează să stabilim circumstanţele în care s-a produs şi s-a dezvoltat incendiul”,

a declarat Daniel Vasile, purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti-Ilfov.

Acesta a explicat că şapte persoane se aflau în depozit în momentul izbucnirii incendiului.

Citeste si: Vouchere de 750 de lei și de 2.000 de lei pentru români! Cine sunt beneficiarii şi ce condiţii trebuie să îndeplinească- kanald.ro

Citeste si: Jador, cu lacrimi în ochi pe internet! Nici lui nu-i vine să creadă că i se întâmplă una ca asta- wowbiz.ro

„Nu sunt persoane rănite ca urmare a acestui eveniment. Şapte persoane care erau aici, angajaţi, au fost îndepărtaţi din zona de pericol(...) A fost o degajare foarte mare de fum, specifică materialelor combustibile care au ars. Această coloană foarte mare de fum a fost influenţată de vânt, de aceea a fost luată decizia de a se transmite un mesaj prin sistemul RO-Alert din cartierele apropiate”, a mai precizat Daniel Vasile.

UPDATE: ISU Bucureşti-Ilfov a anunţat că dspozitivul care intervine la incendiu a fost suplimentat. Acţionează deja 20 de autospeciale, alte patru fiind în drum spre locul intervenţiei. 

Pompierii au intervenit pentru stingerea incendiului

Suprafaţa afectată  de flăcări este de peste trei mii de metri pătraţi. 

Citeste si: Incendiu la o școală din Gura Humorului

”În zona de manifestare a incendiului nu sunt resurse de alimentare cu apă, se alimenteaza de la 2 km distanţă. Aceasta este e fapt cea mai mare problemă a intervenţiei. Pe unele porţiuni ale halei, incendiul a fost localizat şi flăcările au o intensitate mai redusă, dar în zona din curtea interioară unde sunt aceste stive înalte incendiul are o manifestare foarte pternică, flăcările au peste şase metri înălţime. Important este că până în acest moment nu sunt persoane rănite”, a declatat Daniel Vasile, purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti-Ilfov. 

Potrivit acestuia, angajaţii firmei care se aflau în interior şi care au încercat să stingă incendiul cu mijloacele din dotare au fost evacuaţi de primele echipaje ajunse la faţa locului. 

Citeste si: Incendiu în Scheii Braşovului. Trei case au fost cuprinse de flăcări

A fost emis mesaj RO-Alert

”Exista un pericol foarte mare, au încercat să stingă incendiul cu mijloacele pe care le aveau la dispoziie, însă acest lcuru, evident, nu a fost posibil”, a mai precizat reprezentantul ISU Bucureşti-Ilfov. 

Citeste si: „Cristi a fost cel care m-a încurajat și mi-a spus tot timpul că se va întâmpla, să am încredere și răbdare.” Ce a făcut Cristi Borcea când a aflat că va fi din nou tată!- kfetele.ro

Citeste si: Un bărbat a rămas șocat după descoperirea făcută în podul casei. A pozat totul și a arătat peste ce a putut să dea- radioimpuls.ro

Incendiu Popești Leordeni

Incendiu Popești Leordeni

ISU Bucureşti- Ilfov a transmis mesaj de avertizare a populaţiei. 

Citeste si: Secția ATI de la Constanța, cuprinsă de flăcări nu va mai fi deschisă niciodată


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si