Un incendiu puternic a avut loc la o hală din Craiova, unde s-ar fi aflat mai multe mase plastice și cauciucuri. Din cauza fumului dens, circulația de pe DN6 a fost oprită. Nu s-au înregistrat victime în acest incendiu.

Citeste si: Incendiu puternic de deşeuri, pe un câmp din Dâmboviţa

„Un incendiu se manifestă în aceste momente la ieşirea din municipiul Craiova spre oraşul Filiaşi, la o hală de mase plastice.

Întrucât fumul dens a acoperit carosabilul, DN 6 – E79, conducătorii auto care tranzitează zona sunt rugaţi să reducă viteza de deplasare şi să circule cu atenţie. Poliţiştii rutieri sunt în zona incendiului pentru prevenirea evenimentelor rutiere”, a anunţat IPJ Dolj.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: Raed Arafat a făcut primele declarații după izbucnirea incendiului de la Prosper: „Există riscul să se prăbușească”

Mai multe incendii într-o comună din Bacău

O comună din Bacău arde la propriu de mai bine de o săptămână, asta pentru că incendiile de vegetație nu se mai opresc. Primarul a ajuns la disperare așa că se gândește la diferite metode pentru a le observa la timp, ba chiar se gândește că ar putea să le urmprească cu drona.

Citeste si: VIDEO- Incendiu de vegetație în Buzău. Au ars zeci de hectare de pădure

”Pentru că incendiile de vegetație necontrolate devin, deja, o proastă obișnuință se vor lua măsuri. Vor fi identificate toate tarlalele și parcelele incendiate și notificată A. P. I. A. pentru sistarea și neplata subvențiilor. Vor fi identificați toți proprietarii de pajiști /pășuni/fânețe care nu și-au respectat obligațiile de cosire ori întreținere a terenului și vor fi sancționați contravențional.

Toți proprietarii/organizatorii/administratorii de stani din proximitatea terenurilor incendiate vor fi sancționați contravențional”, sunt precizările făcută de primărie în legătură cu incendiițe de vegetație necontrolate.

Citeste si: VIDEO| Incendiu în București. Acoperișul unui magazin din Calea 13 Septembrie a luat foc/A fost emis un mesaj RO-Alert/Pompierii intervin, oamenii au fost evacuați


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si