Potrivit ISU Bihor, un incendiu puternic a izbucnit la un depozit de instalații. Pericolul a fost eliminat, iar flăcările nu au s-au extins și la alte suprafețe.

Incendiul s-a manifestat pe o suprafață de 4.000 mp

Acesta s-a manifestat pe o suprafață de aproximativ 4.000 de mp cu degajări de fum.
Pompierii au intervenit cu 10 autospeciale de stingere, o autospecială de intervenție la înălțime, o autospecială de descarcerare și un echipaj SMURD.

Citeste si: Incendiu uriaș la o fabrică de cauciucuri din Dej

Un incendiu uriaș a avut loc la o fabrică de cauciuri din Dej, joi.  Zeci de pompieri au intervenit pentru stingerea flăcărilor.

"În aceste momente pompierii din cadrul Detașamentului Dej, Cluj-Napoca și Turda intervin pentru stingerea unui amplu incendiu care a cuprins o hală a unei companii cu obiectiv de activitate producția de cauciucuri.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si:  Incendiu devastator în Arad: 7000 de păsări au ars, după ce focul s-a extins de la o casă la crescătoria de pui

Incendiul s-a manifestat violent la hala de cauciucuri

În momentul sosirii pompierilor flăcările se manifestau cu violență. La fața locului au fost dislocate patru autspeciale pentru stins incendii,  trei autoscări și un echipaj SMURD.

Citeste si: VIDEO- 20 de vile de lux au ars în Californa în urma incendiilor de vegetație. Sute de persoane au fost evacuate

Au fost solicitate o autospecială pentru stins incendii din cadrul Detașamentului Beclean a ISU Bistrița Năsăud și două cisterne cu apă ale Primăriei municipiului Dej.

Preventiv a fost dislocat la fața locului și un echipaj SMURD, iar până în aceste momente nu au fost persoane care să solicite consult medical.

Citeste si: Incendiu devastator în Arad: 7000 de păsări au ars, după ce focul s-a extins de la o casă la crescătoria de pui

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si