Piedone a primit patru ani de închisoare în dosarul Colectiv. Ieri, 12 mai 2022, primarul sectorului 5 al Capitalei s-a predat poliției din Bragadiru. Ulterior a fost dus către Penitenciarul Rahova. Fiul său, Vlad, a publicat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare.

Citește si: VIDEO- Cristian Popescu Piedone, audiat la DNA. Denunțătorul este fostul primar al Sectorului 5, Daniel Florea

După aproape șapte ani, de la tragedia care a îndoliat o țară întreagă, procurorii au găsit vinovații. Cristian Popescu Piedone a fost condamnat definitiv la 4 ani de închisoare în dosarul care s-a întins pe o lungă perioadă de timp.

Ce spune Vlad- fiul lui Piedone

Fostul edil s-a predat la scurt timp la Poliția din Bragadiru, iar ulterior Cristian Popescu Piedone a fost dus către Penitenciarul Rahova, acolo unde urmează să-și ispășească pedeapsa de 4 ani de închisoare.

Băiatul lui a transmis un mesaj emoționant acum. El susține că justiția a fost nedreaptă în cazul tatălui său și nu ar fi trebuit să se ajungă la această decizie.

Citește si: Procesul "Colectiv" a ajuns la final. Judecătorii ar putea da luni sentința definitivă

Vlad Popescu Piedone mărturisește că va fi alături de familia sa și vor încerca să treacă peste acest moment crunt.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: O femeie face bani depistându-i pe bărbații care își înșală partenerele. Ce face un „tester de fidelitate” și cât câștigă pe lună- antena3.ro

Citeste si: ANIMAȚIE GRAFICĂ. Cum a fost posibil ca pilotul de parapantă să cadă din aer, când zbura cu o turistă, lângă Brașov- wowbiz.ro

„Astăzi, justiția din România a arătat încă o dată că este strâmbă, nedreaptă și că judecă și condamnă în funcție de numele inculpatului. Piedone plătește pentru ceva ce nu a făcut, doar pentru că este PIEDONE! Încă un om pe care justiția îl condamnă pe nedrept!

Nu a fost suficientă pedeapsa de 7 ani, acești ultimi 7 ani în care zi de zi, noapte de noapte, tata a fost blamat, înjurat, hăituit… pentru ceva ce nu a făcut! Ați căutat un țap ispășitor… l-ați găsit? Sunteți mulțumiți?

Nu-i nimic! Mergem înainte mai puternici! Cu toate că astăzi am primit o lovitură, atât eu, cât și familia vom lupta pentru dreptate”, a spus Vlad Popescu Piedone pe Facebook.

Citește si: VIDEO| Mesajul dur transmis de asociația victimelor Colectiv la șase ani de la tragedia din club

Vlad a declarat că știe că tatăl său e nevinovat și că nu trebuie să stea în închisoare, iar el precizează că întotdeauna îl va considera un erou. Vlad i-a transmis lui Cristian Popescu Piedone vă îl iubește și că Dumnezeu îl va aduce acasă cât mai curând, iar el va avea grijă de familia sa în timp ce se află după gratii.

„Tată, eu știu că ești nevinovat! Pentru mine ești un erou! Voi purta cu mândrie numele tău până te vei întoarce acasă! Voi avea grijă de mama, de Ana, de nepoții tăi, la fel cum o faci tu! Tu să fii puternic, așa cum știm că ești!

Citeste si: Veste importantă pentru femei! Cine sunt pensionarele care trebuie să se prezinte la casele teritoriale de pensii- kfetele.ro

Citeste si: Regele Charles, acuzat de genocid de o senatoare indigenă în timpul vizitei oficiale în Australia: „Ne-aţi distrus pământul”- radioimpuls.ro

Citeste si: Ce s-a întâmplat cu vedeta care a decis să „păstreze tumoarea” după ce a aflat că are cancer. A refuzat operația- antena3.ro

Tată, tu știi că oamenii te iubesc! Tu știi că ai făcut numai bine! Tu știi că indiferent de sentința de astăzi, Dumnezeu te iubește și te va aduce acasă curând!

Tată, te iubesc! Al tău fiu, Vlad Popescu PIEDONE!", a fost mesajul de încheiere al fiului lui Cristian Popescu Piedone.

Piedone a fost condamnat la patru ani de închisoare cu executare pentru infracțiunea de abuz în serviciu, în legătură cu autorizația emisă de Primăria pentru clubul Colectiv, acolo unde 64 de persoane și-au pierdut viața într-un incendiu devastator pe 30 octombrie 2015.

Citește si: Cine îl va înlocui pe Cristian Popescu Piedone la Primăria Sectorului 5. Când ar putea avea loc alegeri pentru noul primar


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si