Un reporter din China continentală a verificat sub acoperire cum funcționează industria în plină expansiune a închirierii unei iubite în țara asiatică, potrivit SCMP.com.

Citește și: Un călugăr de la Mânăstirea Arbore este căutat de procurorii DIICOT pentru corupere de minori

Mulți tineri angajează femei pentru a împiedica părinții să îi bată la cap în legătură cu căsătoria, iar alții vor să ascundă adevărul că sunt homosexuali.

Cât costă să închiriezi o iubită de-o zi 

Un reporter de la canalul de presă Chao News s-a afișat fiind un bărbat interesat să închirieze o femeie, și și-a înregistrat un cont pe site-ul web 89yn.com pentru a închiria o prietenă sau un iubit.

Reporterul a fost contactat în scurt timp pe WeChat de o femeie de pe site cu pseudonimul Mumu, care s-a descris ca fiind o tânără de 29 de ani, cu o diplomă de licență de la o universitate obișnuită.

Citește și: Ce sunt "abrosexualii" și ce înseamnă noul tip de sexualitate

Taxa zilnică de închiriere este de 1.000 de yuani (145 dolari), cu încă 500 de yuani în avans și alți 350 de yuani pentru orice călătorie. În cazul în care clientul voia să-i vadă mai întâi fotografia, trebuia să plătească încă 20 de yuani.

Când este cea mai mare cerere de "logodnice"

Reporterul a fost de acord cu tarifele ei și într-un weekend de la începutul acestei luni, Mumu a călătorit la Nanjing, în provincia Jiangsu din estul Chinei, de la Zhengzhou în Henan, China centrală, pentru a juca rolul prietenei sale.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Betty Salam rupe tăcerea după ce s-a spus că și-ar fi înșelat soțul cu Iuly Neamțu! Cum comentează zvonurile despărțirii de Cătălin Vișănescu: „Da, sunt om! Și eu am probleme”- wowbiz.ro

Mumu a spus că are un loc de muncă cu normă întreagă într-o companie multinațională, cu un salariu lunar de 5.000 de yuani (725 dolari) și că lucrează ca "prietenă închiriată" doar în timpul liber.

Potrivit tinerei, sărbătorile legale sunt perioadele de vârf de închiriere de iubite- atunci merg cei mai mulți tineri acasă la părinți.

Prietene de închiriat pentru părinți

„Anul Nou Lunar, vacanța de 1 Mai, Festivalul Bărcilor Dragon și vacanța de Ziua Națională sunt toate rezervate. Chiria pentru acele zile este de 2.500 de yuani (360 dolari)”, a spus Mumu.

„Sunt atât de ocupată, mai ales în timpul Anului Nou Lunar, încât primesc adesea mai multe comenzi pentru aceeași zi. Îmi amintesc că în cele două săptămâni din jurul Anului Nou Lunar în urmă cu câțiva ani, am câștigat un total de 40.000 de yuani (5.800 dolari)”, mai spune logodnica-de-carton. 

Citeste si: Bogdan de la Ploiești, dezamăgit de faptul că nu are evenimente în orașul natal: „Oamenii de acolo nu mă aleg pe mine, deși nu am făcut nimic greșit. Cred că nu le-a prins bine să ajung aici.”- kfetele.ro

Citeste si: Ianis Hagi și Elena, nuntă de poveste în Buftea. Ce tradiții nu vor lipsi de la marele eveniment- radioimpuls.ro

Este obișnuit în China continentală ca tinerii să fie forțați să meargă la întâlniri pe nevăzute aranjate de părinți sau de alți membri ai familiei în timpul vacanței de Anul Nou Lunar.

Ședințe-foto de la nunți false 

Clienții femeii locuiesc în toată țara și, în medie, au în jur de 30 de ani și se confruntă de obicei cu presiuni din partea familiilor lor pentru a se căsători.

Mumu a spus că majoritatea clienților ei o cer să-i însoțească pentru a-și întâlni părinții.

Unii îi cer să facă fotografii de nuntă cu ei, în timp ce unii chiar organizează banchete de nuntă cu ea dându-se drept mireasa și obțin certificate de căsătorie false. Unii dintre clienții ei sunt gay, a mai spus Mumu.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si