Un român stabilit de trei ani în Budesheim a primit cea mai dură sentință permisă și anume închisoarea pe viață, relatează spynews.ro. Autorităţile germane l-au condamnat pe Sava J după ce au descoperit că românul în vârstă de 23 de ani a sufocat-o pe şefa lui, Bianca, în vârstă de 51 de ani.

A ucis-o pentru că nu a primit mărire de salariu

Victima era proprietara unei herghelii, iar Sava J.

câştiga la locul de muncă 250-300 de euro pe săptămână. Bărbatul a ucis-o pe femeie după ce, la un moment dat, ar fi cerut o mărire de salariu, iar afacerista nu ar fi fost de acord.

Închisoare pe viață după ce și-a ucis șefa. Povestea uluitoare a românului de 23 de ani

Citeste si: ȘOC! Gheorghe Dincă scapă de colegii de celulă! Anchetatorii i-au făcut pe plac criminalului din Caracal! Ce se va întâmpla cu el peste puțin timp

Românul de 23 de ani i-a luat viaţa pe 10 septembrie, în anul 2018. Pentru a face totul să pară o sinucidere, a legat-o pe femeie de o balustradă din locuinţa proprie. Deşi intrase în vizorul anchetatorilor, Sava J. s-a făcut dispărut.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Închisoare pe viață după ce și-a ucis șefa. Povestea uluitoare a românului de 23 de ani

Citeste si: Ancheta paralelă a oamenilor în cazul Caracal, noi dezvăluiri! Ce au descoperit la mașina lui Gheorghe Dincă

Ulterior, acesta a fost găsit de autorităţi într-o localitate austriacă şi a fost arestat pe 21 ianuarie. Atunci, nu a opus rezistenţă, dar a părut surprins. La audieri, Sava J. a recunoscut crima şi a fost trimis în Germania pentru continuarea procedurilor.

Închisoare pe viață după ce și-a ucis șefa. Povestea uluitoare a românului de 23 de ani

Citeste si: VIDEO| Șeful Autorității Electorale Permanente se scaldă în lux. Imagini exclusive

Magistraţii din Germania l-au condamnat pe românul de 23 de ani la închisoare pe viaţă, pe 17 septembrie, la un an de când a comis crima. Însă, avocaţii lui Sava J vor face apel.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si