Operaţiunea de salvare a celor 12 băieţi blocați în peştera din Thailanda a ţinut o lume întreagă cu sufletul la gură în urmă cu aproape 5 ani. În luna iulie a anului 2018, veştile cu privire la copiii blocaţi în peșteră împreună cu antrenorul lor de fotbal i-au făcut pe mulţi să spere la un final fericit.

Citește și: Unul dintre salvatorii copiilor fotbalişti din peştera Thamluang a murit din cauza unei infecţii a sângelui contractată în timpul operaţiunii

După două săptămâni în care salvatorii au depus eforturi uriaşe, toate cele 13 victime au văzut din nou lumina soarelui. Povestea cazului care a ținut tot globul cu sufletul la gură a devenit apoi scenariu de film.

Unul dintre tineri a murit la 5 ani după incidentul din Thailanda

Duangpetch Promthep era unul dintre tinerii care au rămas blocați în peşteră, fiind chiar căpitanul echipei de fotbal. Pe atunci, tânărul avea doar 13 ani, în vreme ce colegii săi aveau vârste cuprinse între 11 şi 16 ani. După incidentul cu pricina, adolescentul şi-a continuat viaţa, iar anul trecut a fost admis la Academia Sportivă Brooke House din Leicester.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Incident dramatic după 5 ani de la salvarea băieților din peştera din Thailanda! Unul dintre băieți s-a stins din viață

Citește și: VIDEO. Un profesor a pedepsit 100 de elevi cu o tunsoare oribilă în curtea școlii

Acum, la 5 ani după incidentul dramatic, a fost anunţată vestea tristă că tânărul s-a stins din viață, fără a fi precizate cauzele oficiale ale morții. Surse ale jurnaliștilor de la BBC susţin că este vorba despre o rană la cap, ce i-ar fi adus sfârşitul.

Mama lui Promthep a fost informată cu privire la moartea fiului său de călugării de la Templul Wat Doi Wao din oraşul său natal, loc frecventat de membrii echipei thailandeze de fotbal. Pe rețelele de socializare, cei care l-au cunoscut şi l-au susţinut în visul său de a deveni jucător profesionist au postat mesaje de condoleanţe. 

Citește și: FOTO Accident cu 11 morți în Thailanda. Un student a spart geamul şi s-a salvat înaintea tragediei


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si