Incident în localitatea prahoveană Podenii Noi, în curtea unui primar. Doi bărbați care lucrau la un gard s-au electrocutat și au murit pe loc.  

„La data de 29 aprilie a.c., în jurul orei 20.30, polițiștii din cadrul Secției Rurale Apostolache au fost sesizați de către un bărbat din comuna Podenii Noi, despre faptul că două persoane s-ar fi electrocutat. 

Citește și: Accident mortal în Capitală. Un bărbat s-a stins din viață după ce s-a ciocnit violent cu un autobuz STB

În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului constatând faptul că aspectele sesizate se confirmă, din verificări stabilindu-se faptul că, în timp ce efectuau lucrări de amenajare a unui gard, cei doi tineri cu vârstele de 18, respectiv 34 de ani, s-ar fi electrocutat la momentul atingerii betoniere. 

Citește și: Incident neprevăzut pentru o bandă de hoți din Gorj! Un complice a murit electrocutat când încerca să fure transformatoare

În urma evenimentului, tânărul în vârstă de 34 de ani a decedat. 

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Prahova în vederea efectuării necropsiei. 

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, au transmis reprezentanții IJP Prahova. 

Citește și: Un bărbat s-a înecat, iar altul a dispărut, în urma unei tragedii care a a avut loc la pescuit

Incident neprevăzut pentru o bandă de hoți din Gorj! Un complice a murit electrocutat când încerca să fure transformatoare

Un bărbat din Gorj s-a stins din viață în timp ce se afla la furat într-o stație electrică a unei companii de apă. Complicii săi au fugit imediat după ce a avut loc tragedia.

Hoțul s-a electrocutat în timp ce încerca să fure mai multe transformatoare și şi-a pierdut viaţa pe loc. 

Citește și:  Șofer de 19 ani rănit grav după un accident în Brașov: Tânărul a intrat cu mașina într-un gard de beton

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Victima era însoțită de alți doi complici care au fugit în momentul în care s-a produs nenorocirea.  Cei trei inculpați, cu vârste de 29, 46 și respectiv 52 de ani, toți provenind din orașul Rovinari, se aflau la fața locului cu intenția de a fura componente electrice, din stația de transformatoare electrice a unei companii de apă din localitatea Țânțăreni. 

În momentul în care au ajuns la sediul companiei de apă, în cursul nopții, unul dintre ei, cel în vârstă de 52 de ani, s-a electrocutat și a murit pe loc. 

Citeste si:  10 alimente care scad acidul uric

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si