Potrivit polițiștilor, turistul german a povestit că angajații localului i-au servit băuturi pe care acesta nu le comandase. În momentul în care bărbatul a refuzat să achite nota de plată colosală, ospătarii au amenințat că vor apea autoritățile.

Citeste si: Tragedia unei tinere mame din Marea Britanie. La 27 de ani a aflat că mai are doar doi ani de trăit: ,,Am ştiut că ceva nu era bine”

600 de euro i-au fost ceruți bărbatului la plecarea din restaurant

În mod repetat, pe forumurile pentru turiști, au apărut plângeri refitoare la escrocarea turiștilor în Budapesta prin exact aceași metodă.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Autoritățile au deschis o anchetă în cazul restaurantului de mai mult timp, de această dată, reușind să îi prindă în flagrant pe făptași. Totodată, proprietarii localului dețineau alte două restaurante în Budapesta, în zone populate des de turiști.

Citeste si: Poveste tragi-comică pentru un român stabilit în Italia. A mers la prostituate, acolo unde a dat chiar peste soția sa


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si