Aflat în căutare de plăceri nevinovate, a dat peste propria soţie la prostituate. Aceasta discuta prețul cu un posibil client, la Roma. Românul și-a făcut dreptate singur, acasă.

Românul a dat peste soția sa la prostituate

Întâmplarea a avut loc în 2019, când Ciociaro, un muncitor de 32 de ani din Frosinone, s-a împrietenit cu un român de vârsta lui.

După câteva pahare, cei doi au hotărât să petreacă în compania unor prostituate.

Românul a rămas mut de uimire când a dat tocmai de soţia sa, care negocia cu un posibiul client. 

Bărbatul și-a ieșit din minți și a luat-o de păr până la maşină. Românul și-a lovit soția cu pumnii şi picioarele până când un poliţist aflat în zonă a intervenit.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: „Am împins-o în râpă ca să mă salvez” Atitudinea șocantă a tânărului cu care Diana Maria era în pădure în ziua în care a fost sfâșiată de urs. Declarațiile lui au scandalizat pe toată lumea- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO| Un român a intrat cu maşina în coloana oficială a lui Joe Biden, la Roma

Cei doi bărbați au ajuns în fața autorităților

Atât românul, cât și italianul au fost arestați și anchetați pentru răpire, tâlhărie şi alte violenţe.

Românul a decis să se întoarcă în țară, alături de soția sa. Finalul este unul tragic, după întoarcerea în ţară, bărbatul şi-a împuşcat mortal soţia, apoi, şi-a pus capăt zilelor. 

Muncitorul de 32 de ani din Frosinone a fost condamnat la trei ani de închisoare pentru tâlhărie, răpire şi alte violenţe. 

Citeste si: VIDEO| Știrea care ne face de râs în toată Europa și nu numai! Bicicletele lotului național de ciclism din Italia, care au fost furate dupa Campionatul Mondial din Franța, au fost găsite în Vrancea, la niște traficanți de droguri 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si