Anessa Rossi, o femeie din San Diego, California, povestește cum soțul ei și-ar fi pus capăt zilelor la cinci luni după ce s-au separat. Mai mult, îndurerată, femeia chiar a început pregătirile pentru înmormântarea lui, potrivit  Știrile PRO TV. Cu toate acestea, la doar câteva luni după moartea bărbatului, femeia a rămas șocată după ce a descoperit că bărbatul, cu care era încă era căsătorită legal, era în viață.

Se pare că acesta locuia acum în Mexic împrenă cu amanta lui, cu care avea o relație de șase ani.

Citește și: A murit o celebră actriță de telenovele. Românii au văzut-o în multe seriale

Femeia a povestit în intermediul unui videoclip postat pe TikTok că părinții soțului ei au sunat-o pe data de 22 ianuarie 2023 pentru a o anunța că soțul ei și-a pus capăt zilelor.

Mai mult, Anessa a mărturisit că a vorbit la telefon cu persoane care pretindeau că sunt polițiști locali sau chiar reprezentanți ai biroului medicului legist.

Anessa susține că soțul ei trăiește în Mexic cu amanta

Cu toate acestea, după câteva luni de la „înmormântarea bărbatului”, Anessa a descoperit că tot ceea ce a trăit 

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

„Suntem în martie și, după ce ai petrecut luni întregi de doliu și chiar te-ai gândit cum să scapi de vinovăție, intri în direct pe TikTok și cineva îți spune să îți verifici DM-urile pentru că au informații referitoare la soțul tău și deschizi DM-ul doar pentru a afla că soțul tău nu numai că este în viață, dar trăiește în Mexic cu amanta lui, cu care are o aventură de șase ani”, a declarat tânăra în videoclipul postat pe TikTok.

Citește și: EXCLUSIV: Destinațiile exotice, la mare căutare/ Agent turism: ”Nu mai este vorba de prețuri mici, ci despre experiențe, timp de calitate”

Mai mult de atât, Tim, soțul femeii, a răspuns acuzațiilor care i-au fost aduse într-un videoclip postat tot pe TikTok.

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Bărbatul neagă că și-ar fi înscenat moartea și o acuză pe fosta soție că a mințit în legătură cu faptul că mama ei era în comăa, adăugând că întâmplarea mu era adevărat chiar de la soacra lui. Totodată, bărbatul a acuzat-o pe Anessa că a mințit în legătură cu o agresiune sexuală pe care a suferit-o înainte de a-l cunoaște, susținând că mama ei i-a spus că cicatricea pe care o avea de fapt provenea de la o procedură de abdominoplastie.

Citește și: Vești bune pentru angajații din domeniul privat. Ei ar putea primi vouchere de vacanță


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si