Incredibil, ce s-a întâmplat cu Mariana de la Exatlon după ce a stat pe patul de spital! Fosta războinică a răsturnat toate calculele și a șocat întreaga lume EXCLUSIV

Mariana de la Exatlon a depășit momentele grele din urmă cu o lună și, zilele trecute, a bătut un record incredibil la Barcelona

Author: C.I. luni 23 decembrie 2019 , 08:00

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Mariana Nenu a participat la primul sezon al show-ului Exatlon, în Republica Dominicană, acolo unde a făcut parte din echipa Războinicilor. Carismatica femeie a devenit rapid una dintre cele mai iubite concurente, mai ales datorită ambiției de care a dat dovadă de-a lungul competiției, în ciuda vârstei înaintate pe care o avea față de ceilalți competitori.

Dincolo de acest lucru, Mariana Nenu este în acest moment și una dintre cele mai valoroase atlete ale României la proba de ultramaraton, acolo unde puțini sunt sportivii care fac față, mai ales că vorbim de distanțe de 50 sau 100 km și chiar mai mult.

Mariana de la Exatlon vrea să ia startul în ș apte maratoane în șapte zile!   

La 45 de ani, Mariana Nenu continuă să alerge la competiții la nivel mondial, iar, recent, a stabilit și un record incredibil la Barcelona. ”Am participat la un maraton important, în urmă cu două săptămâni, și a fost extraordinar. Am reușit să bat recordul de șase ore deținut de mult timp de o altă concurentă, și sunt extrem de fericită. E un sentiment foarte plăcut când te duci în altă țară cu steagul României și urci pe podium, dar să faci și rezultat frumos, asta este și mai important, că plângi, te bucuri și lumea aude și vede România pe podium și nu oricum, ci cu o performanță unică.De aceea, mi-am stabilit un alt obiectiv, voi începe un proiect cu șapte maratoane în șapte zile și voi prezenta totul pe internet”, a declarat, în premieră iar pentru acest lucru se antrenează zilnic, uneori în condiții extrem de dificile.

Mariana de la Exatlon a șocat pe toată lumea! ” Niciodată să nu uiți să-ți faci timp”   

Prin performanțele sale recente, Mariana de la Exatlon a șocat pe toată lumea, întrucât doar cu puțin timp înainte de cursă, fosta concurentă de la Exatlon a ajuns pe patul de spital. Totuși, sportiva și-a liniștit rapid fanii: nu a suferit vreo accidentare serioasă, ci despre o ședință de recuperare fizică pe bază de electrostimulare musculară, datorată unei contracturi serioase.” Niciodată să nu uiți să-ți faci timp pentru recuperare, mai ales când ai antrenamente tari, dure și cu risc”,  a scris Mariana Nenu pe contul ei de socializare la vremea respectivă, apoi, avea să cucerească lumea!


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si