Informația momentului: Ludovic Orban anunță când se deschid restaurantele

Premierul Ludovic Orban va avea o ședință pentru a stabili data la care restaurantele își pot aștepta clienții.

Author: K.B. joi 02 iulie 2020 , 08:24

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

”Mâine o să am o întâlnire cu domnul ministru Tătaru, cu domnul ministru Popescu și cu reprezentanții industriei HORECA.

O să stabilim data pentru redeschiderea restaurantelor. Această dată se va stabili doar dacă și patronii de restaurante se vor angaja să respecte aceste măsuri de protecție. Este evident dacă te uiți la terase, dacă te uiți pe plaje, nu se respectă regulile.

Citeste si: Violeta Alexandru: Acolo unde Gabriela Firea nu a reuşit să reducă traficul, o s-o fac eu prin digitalizare

Citeste si: „Am deşertat sacul şi am găsit copilul, învelit într-o perdea”. Declarațiile înfiorătoare ale femeii care a găsit bebelușul aruncat la groapa de gunoi din Oravița- kanald.ro

Citeste si: „Am trăit degeaba” Gina Matache, mesaj tranșant. Nu a mai putut suporta- wowbiz.ro

Noi trebuie să mobilizăm toate instituțiile de control, pentru că se vede cu ochiul liber că nu se respectă regulile. Organele de control vor merge și în primă fază vor da avertisment, dacă cei vizați nu se conformează, a doua oară vor da amenzi, iar dacă nici așa nu se

conformează, atunci se vor ridica autorizațiile de funcționare.”, a spus Ludovic Orban, la TVR.

Citeste si: VIDEO| România se topește. Sfatul important al medicilor

”Ministerul Finanțelor, al Fondurilor Europene și cel de Externe trebuie să fie implicate în continuare în asigurarea deciziilor favorabile României la nivel european. Într-un termen de maxim o lună să avem toate legile pentru punerea în practică a programului de relansare economică. Alături de noi va fi domnul Președinte Klaus Iohannis, care a fost în tot acest timp alături de noi și datorită căruia am putut realiza acest plan ambițios. Ministrul de Finanțe Florin Cîțu trebuie să aibă grijă să atragă noi fonduri pentru finanțarea programului”, a spus Orban.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si