O femeie a trăit o vacanță de vis în Tunisia alături de iubitul ei, unde s-au cazat la un hotel care le-au întrecut așteptările. Totul a fost perfect până în momentul în care s-au întors acasă și au descărcat fotografiile pe calculator, când a observat, într-una dintre imaginile realizate în hotel, ceva de-a dreptul înfricoșător. A făcut publică imaginea în mediul online, imagine care a împărțit internetul în două!

Descoperirea sinistră făcută de o femeie în imaginile din vacanță

După 19 ani de la realizarea fotografiei și, implicit, de la descoperirea sinistră, femeia și-a făcut curaj și a postat în mediul online imaginea care i-a dat fiori reci pe șira spinării. Kata Hajdu, la vremea aceea în vârstă de 24 de ani, a avut parte de o vacanță de vis cu iubitul ei de la acea vreme, iar când s-au întors acasă și-au dorit să revadă fotografiile mai cu atenție.

Femeia a surprins inclusiv interiorul hotelului în care se cazaseră și, inițial, nimic nu i-a dat de gândit. Lucrurile s-a schimbat radical când a observat că într-una dintre imaginile realizate în incinta hotelului, pe scări, apare o siluetă care pare a fi o fantomă.

„Eram în vacanță cu fostul meu partener și am stat trezi până târziu în noapte. Mi-a plăcut mult hotelul, așa că am decis să fac niște poze.

Aveam atunci o cameră digitală, de mici dimensiuni. Nu am văzut nimic ieșit din comun atunci. Abia după ce am ajuns acasă și am descărcat pozele în calculator am descoperit ceva neașteptat”, a spus Kata, conform mirror.co.uk.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Scenariul NATO pentru război cu Rusia în 2027. Care ar fi primele țări invadate de ruși- antena3.ro

Citeste si: Animalele care nu vor mai putea fi ucise. Fermele se vor închide. Angajații trebuie să își găsească alt loc de muncă- wowbiz.ro

A fost nevoie de 19 ani ca să-și facă curaj să facă publică imaginea cu descoperirea terifiantă. Până la acest moment, Kate a precizat că nu a împărtășit nici măcar cu familia sa cele întâmplate.

„Nu am mai arătat niciodată până acum fotografia, nici prietenilor și nici familiei. Cred că a venit momentul să fac asta”, a mai spus ea.

Citește și: VIDEO-Trăiesc din amintiri în orașele fantomă. Scornicești, localitatea în care decăderea se observă cel mai clar. ,,S-a ales praful''

Cum au reacționat internauții

Imaginea a împărțit internetul în două, între cei care nu pun la îndoială faptul că în acel loc, la acel moment, a avut loc un fenomen supranatural, și între cei care au pus totul pe seama jocului de lumini și a faptului că aparatul de fotografiat nu a fost de bună calitate.

„Nu comentez niciodată aceste lucruri, dar cu siguranță se pare că ai surprins ceva. Foarte bine făcut”, „Cu siguranță arată ca o apariție”, „Este una dintre acele fotografii ciudate care cu siguranță are un aer înfricoșător”, au spus cei care cred cu tărie că în imagine apare silueta unei fantome.

Citeste si: Oana Roman clarifică situația pensiei alimentare. Cum a obținut vedeta TV banii de la fostul soț. “Am apelat la un executor judecătoresc”- kfetele.ro

Citeste si: Gestul emoționant făcut de Cristina Săvulescu, la doar câteva ore de la înmormântarea soacrei ei, Delia Budeanu- radioimpuls.ro

Citeste si: O profesoară a fost arestată după ce s-a aflat ce i-a făcut unui elev în vacanța de vară- antena3.ro

„De multe ori, când oamenii spun că nu era nimeni acolo, nu își amintesc să fi fost cineva acolo, cu persoane care fie au intrat în cadru fără să fie observate, fie o fotografie a fost făcută chiar când cineva ieșea din câmpul lor vizual.”, „În cazul unei fotografii făcute în condiții de lumină slabă și cu o cameră digitală de acum două decenii, neclaritatea mișcării devine mult mai probabilă. Este o imagine fantomă din cauza motion blur-ului, dar nu este o fantomă.”, au spus cei care nu cred că imagine ar fi vorba despre o apariție paranormală.

Citește și: "Fantomă" filmată din întâmplare în camera unui copil care doarme, la o lună după moartea bunicului. "Vrea să-i spună ceva"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si