Doliu în presa din România! Un jurnalist cunoscut a murit la scurt timp după vaccinarea anti-Covid

Un cunoscut jurnalist din România, președintele Societății pentru Cultură și Literatură Română din Bucovina, a murit la vârsta de 76 de ani, la câteva zile după administrarea dozei anti-coronavirus.

sâmbătă 13 februarie 2021 , 13:45

jurnalist
Profesorul și cărturarul Gheorghe Dolinski, jurnalist cultural la cotidianul „Crai nou”, a murit chiar de ziua sa, transmite presa locală.
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Profesorul și cărturarul Gheorghe Dolinski, jurnalist cultural la cotidianul „Crai nou”, a murit chiar de ziua sa, transmite presa locală.

După ce și-a făcut vaccinul, profesorului Dolinski i s-a făcut rău și a murit la scurt timp după asta, la vârsta de 76 de ani, informează Romania TV.

Citeste si: Tragedie. 19 oameni au murit pe loc într-o explozie uriașă. "Bilanțul va crește în următoarele ore"

Cine a fost Gheorghe Dolinski 

De-a lungul activității sale, profesorul a scris sute de articole în presa locală, iar pentru comunitatea din Arbore și-a adus o contribuție importantă prin scrierile sale. Trebuie amintite aici ”Arbore, străveche vatră de etnografie și folclor”, dar și ”Personalități arborene”.

Gheorghe Dolinski a primit în anul 2004 medalia ”Meritul cultural” în rang de cavaler din partea președintelui României.

Gheorghe Dolinski a fost pasionat de filatelie și a participat la mai multe expoziții naționale și internaționale, unde a primit peste 250 de premii în perioada 1990-2016, potrivit monitorulsv.

De-a lungul activității sale, profesorul a scris sute de articole în presa locală Gheorghe Dolinski

Foștii colegi de la Societatea pentru Cultură și Literatură Română din Bucovina au transmis un ultim mesaj pentru cel care a condus destinele organizației în ultimii ani:

Cu adâncă durere și profund regret, Societatea

pentru Cultura și Literatura Română în Bucovina anunță trecerea la cele veșnice, după o scurtă și grea suferință, a celui care a fost profesor Gheorghe Dolinski, în vârstă de 76 de ani, intelectual de o deosebită valoare, cu o bogată și îndelungată carieră pedagogică, om de presă și televiziune, scriitor și publicist, președinte în exercițiu al societății noastre. Îi vom păstra o vie și neștearsă amintire. Dumnezeu să-l odihnească în pace!


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Mărțișoarele și florile, interzise  în școli anul acesta! Anuntul facut de Ministerul... Mărțișoarele și florile, interzise în școli anul acesta! Anuntul facut de Ministerul Educatiei!
demamici.ro
Naștere de vis într-un spital de stat din Austria. Maria: „M-am simțit ca un musafir... Naștere de vis într-un spital de stat din Austria. Maria: „M-am simțit ca un musafir într-un hotel, nicidecum ca o pacientă” | Demamici.ro
b1.ro
Câți bani a ajuns să câștige Zanni, lunar, din Youtube, de când este concurent la... Câți bani a ajuns să câștige Zanni, lunar, din Youtube, de când este concurent la Survivor România? Suma uriașă pe care o va găsi în conturi
monitorulcj.ro
46,5% dintre studenți, hărțuiți sexual de profesori. Ce propuneri le fac pentru note de... 46,5% dintre studenți, hărțuiți sexual de profesori. Ce propuneri le fac pentru note de trecere?
infoactual.ro
De ce este important să îți asculți simțurile: Stomacul e primul care ne dă de știre! De ce este important să îți asculți simțurile: Stomacul e primul care ne dă de știre!
infoactual.ro
Anasonul cu efecte miraculoase. Descoperiri incredibile ale medicului Ovidiu Bojor Anasonul cu efecte miraculoase. Descoperiri incredibile ale medicului Ovidiu Bojor
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si