Institutul Cultural Turc Yunus Emre din București a găzduit reprezentanți ai minorităților din România

Institutul Yunus Emre, Subsecretarul de stat al Departamentului pentru Relații Interetnice, domnul Cafer Dinçer, doamna Vidan Bormammet şi doamna Serin Türkoğlu din partea Uniunii Democrate Turce, au găzduit președinții și membrii asociațiilor care reprezintă minoritățile și care își desfășoară activitățile în cadrul Consiliului Minorităţii Naţionale din România. 

Author: Andreea Stoica miercuri 06 aprilie 2022 , 11:52

Institutul Cultural Turc Yunus Emre din București

Institutul Cultural Turc Yunus Emre din București

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

De asemenea, directorul Institutul Yunus Emre din București, Mustafa Yıldız, a prezentat invitaților activitățile desfășurate de către institutele noastre în întreaga lume.

Subsecretarul de stat al Departamentului pentru Relații Interetnice, domnul Cafer Dinçer și-a exprimat mulțumirea față de această întâlnire, iar doamnele Serin Türkoğlu și Vildan Bormammet au mulțumit Institutului Yunus Emre pentru organizare și găzduire.

La această întâlnire, au avut loc ședințele Comisiei pentru învățământ și tineret și Comisiei pentru cultură, culte și media ale minorităților naționale, cât și alegerea comitetelor de conducere.

Citeste si: Președintele Consiliului Județean Vaslui, prins în flagrant de DNA când primea 1,2 milioane de lei pentru acordarea unui contract! Dumitru Buzatu făcea tranzacția într-un restaurant- kanald.ro

Citeste si: Cum a fost, de fapt, relația Marcelei Fota cu fostul soț?! Acum a recunoscut: „Copilul meu nu știe”- wowbiz.ro

În urma alegerilor, doamna Serin Türkoğlu, a fost realesă în funcția de președinte al Comisiei pentru cultură, culte și media ale minorităților naționale, iar doamna Vildan Bormammet a fost reales în funcția de președinte al Comisiei pentru învățământ și tineret.

În cadrul comisiilor nou înființate au avut loc ședințe privind planificarea anului 2022.

Programul s-a încheiat cu proiecția filmului Bukovina, realizat de regizorul Florin Kevorkian, și prin servirea de delicatese turcești și a unei fotografii de grup.

Citeste si: A început cursul de artă tradițională turcească Ebru la Institutul Yunus Emre din Bucureşti


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si