De asemenea, directorul Institutul Yunus Emre din București, Mustafa Yıldız, a prezentat invitaților activitățile desfășurate de către institutele noastre în întreaga lume.

Subsecretarul de stat al Departamentului pentru Relații Interetnice, domnul Cafer Dinçer și-a exprimat mulțumirea față de această întâlnire, iar doamnele Serin Türkoğlu și Vildan Bormammet au mulțumit Institutului Yunus Emre pentru organizare și găzduire.

La această întâlnire, au avut loc ședințele Comisiei pentru învățământ și tineret și Comisiei pentru cultură, culte și media ale minorităților naționale, cât și alegerea comitetelor de conducere.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Patrick, atac dur la adresa lui Giuly: "Aruncă bomba și după fuge, normal că iau foc". Robert nu a mai suportat și a intervenit- wowbiz.ro

În urma alegerilor, doamna Serin Türkoğlu, a fost realesă în funcția de președinte al Comisiei pentru cultură, culte și media ale minorităților naționale, iar doamna Vildan Bormammet a fost reales în funcția de președinte al Comisiei pentru învățământ și tineret.

În cadrul comisiilor nou înființate au avut loc ședințe privind planificarea anului 2022.

Programul s-a încheiat cu proiecția filmului Bukovina, realizat de regizorul Florin Kevorkian, și prin servirea de delicatese turcești și a unei fotografii de grup.

Citeste si: A început cursul de artă tradițională turcească Ebru la Institutul Yunus Emre din Bucureşti


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si