Interlopul din Brăila care i-a înjunghiat pe baschetbaliştii americani a păţit-o! Ce se întâmplă cu celebrul Dasaev

Considerat principalul suspect în cazul înjunghierii celor doi baschetbalişti americani, Daniel Gabriel Husein, zis şi Dasaev, are probleme din ce în ce mai mari în plan juridic, cel puţin. Magistraţii Tribunalului Brăila au decis ca bărbatul să rămână în arest încă 30 de zile şi, mai mult, i-au refuzat, pe banda rulată, toate cererile făcute prin avocat.

Author: Calin Perian Webeditor: Radu Constantin marți 16 octombrie 2018 , 14:31

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Dosarul penal în care interlopul Daniel Gabriel Husein, zis „Dasaev”, este acuzat de tentativă de omor calificat, port şi folosire fără drept de obiecte periculoase şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, după ce i-ar fi înjunghiat pe doi baschetbalişti americani, va fi instrumentat în continuare de procurorul Mircea Ciutac de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Brăila, anunţă debraila.ro.


La momentul arestării preventive a lui Dasaev, avocatul sportivilor anunţase că a solicitat oficial preluarea dosarului de către Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, lucru care, în final, nu s-a mai întâmplat. Iar aceasta nu este singura înfrângere a interlopului în plan juridic. Mai exact, lui i-a fost prelungit mandatul de arestare cu încă 30 de zile, lucru pentru care avocatul celebrului Dasaev a luptat să nu se întâmple.

Pe 18 septembrie, Tribunalul Brăila a dispus arestarea preventivă a lui Dasaev pentru 29 de zile.

Bărbatul este acuzat de tentativă de omor calificat, port şi folosire fără drept de obiecte periculoase şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Cunoscut în lumea interlopă din Brăila, Dasaev a fost condamnat în trecut pentru proxenetism şi viol, în Spania.


În noaptea de 15 spre 16 septembrie, bărbatul este acuzat că ar fi înjughiat doi cetăţeni americani, jucători de baschet la ACS Cuza Sport Brăila, la o terasă din centrul Brăilei. Cei doi sportivi sunt Darrel Bowie, de 24 ani, aflat atunci în stare gravă, şi Joseph McClain, de 25 ani. Aceştia sunt acum în afara oricărui pericol.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si