Sursă foto: photo Știrile Kanal D

”În urma cooperării poliţieneşti internaţionale cu autorităţile judiciare din Marea Britanie, astăzi, 12 februarie, poliţiştii români au preluat, sub escortă, un bărbat de 46 de ani, pe numele căruia există un mandat de arestare preventivă emis de Tribunalul Bucureşti, pentru comiterea infracţiunilor de proxenetism, spălare de bani, complicitate la trafic de persoane, încercare de a determina săvârşirea unei infracţiuni şi constituire de grup criminal organizat”, anunţă IGPR.

Sursă foto: photo Știrile Kanal D

Surse din anchetă au declarat pentru News.ro că bărbatul aduse din Marea Britanie este Florin Ghinea, zis Ghenosu.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Sursă foto: photo Știrile Kanal D

Citeste si: VIDEO| Mii de tineri, înșelați cu pantofi sport contrafăcuți

Schimbul de date şi informaţii a fost realizat prin Biroul Interpol.

Florin Nicoale Ghinea, care a dispărut în mai 2018 chiar înaintea unor descinderi ale DIICOT la locuinţa sa, fiind dat în urmărire, a fost prins şi arestat la Londra, în august 2018.

Citeste si: Senatul italian îl trimite pe Matteo Salvini în justiţie din cauză că a blocat migranţi

Citeste si: El este artistul român care îi făcea să plângă pe ”locotenenții” lui Escobar! Baronii drogurilor făceau ”trafic” cu muzică românească pe casete!

Printre altele, el este acuzat că ar fi organizat o reţea de trafic de persoane care a trimis românce în Irlanda, Finlanda şi în Dubai, în vederea exploatării lor sexuale.

El este acuzat, de asemenea, de plănuirea asasinării unui rival.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si