Interpretare vise: Ce înseamnă când visezi sânge?

Uneori avem diverse vise mai ciudate, pe care nu știm cum să le interpretăm. Dar ce înseamnă atunci când vizezi sânge? În principiu, sângele este un simbol al vieții, însă acesta poate fi asociat și cu violență sau diverse accidente și ar putea părea chiar sinistru.

Author: Alina Raducu joi 08 iulie 2021 , 14:10

Interpretare vise: Ce înseamnă când visezi sânge?
Interpretare vise: Ce înseamnă când visezi sânge?[Sursa foto: PixaBay]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Dacă ați visat sânge, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare sangele. Dacă veti incerca sa va amintiti cat mai multe din vis, veți reuși să-l interăretați mult mai bine.

Ce înseamnă când visezi sânge?

Daca în vis vei vedea ca ai sange pe maini este un semn ca ghinionul este in drum spre tine (in special in planul afacerilor).
Însă, daca visezi că ai o rana care sangerează este semn ca vei suferi o boala sau o pierdere in domeniul afacerilor.
Daca in vis iti apar haine patate de sange inseamna ca niste prieteni falsi vor sa te tina departe de succes.

În traditia italiana si anglo-saxona a interpretăii viselor, a visa sange de om poate semnifica succes, desi visul în care apare sange deseori, te poate inspaimanta deseori.

Nici orientalii nu explica altfel acet vis, sangele vestind ceva de valoare in viata reala, in plan material( banii) sau poate in plan sentimental.

Interpretare vise: Ce înseamnă când visezi sânge?
Interpretare vise: Ce înseamnă când visezi sânge?[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Ce înseamnă când visezi o reptilă?

De asemenea, fata sau femeia care visează haine murdare de sange, va avea necazuri sau cei din jur ii vor crea dificultati. Daca cineva se va visa sangerand, in viata de zi cu zi va avea un necaz: se va imbolnavi. Sangerarea poate fi si semn de nefericire in dragoste, chiar si de cearta. Însă, în traditia romaneasca a interpretarii viselor se spune ca visele in care apare sangele nu sunt de bine si prevestesc probleme sufletesti si dificultati in interactiunea cu cei din jur.

Daca visati că sangerati in vis inseamna ca suferiti din cauza cuiva sau ca va simtiti debusolat si fara energie.Totodată, acest vis mai poate semnifica confruntari mai aprinse intre dumneavoastra si prieteni. Unele dintre actiunile din trecut va bantuie. Alternativ, aceste vise mai sugereaza ca trebuie sa luati lucrurile mai usor, mai incet.

Interpretare vise: Ce înseamnă când visezi sânge?
Interpretare vise: Ce înseamnă când visezi sânge?[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Cele mai frumoase cărți de citit în vacanță în funcţie de destinaţia în care mergi

Poți să interpretezi visul în care vezi sânge și după culoarea acestuia

  • nuanţa de roşu pe care ne apare in vis poate fi extrem de importantă, pentru că sângele închegat poate reprezenta reprezintă faptul că situaţia de suferinta în care ne aflăm poate fi grea si apasatoare si sa avem anumite blocaje. O nuanţă de roşu închisă, la fel ca vişiniul indică raul care ne urmăreşte şi ne arată faptul că în situaţia în care ne aflăm sunt amestecate nişte spirite rele şi carora cu greu le putem face fata.
  • pe de altă parte, nuanţă de roşu aprins ne da un semnal că vor exista spirite rele în jurul nostru într-o anumită perioadă şi că este posibil să ne pierdem foarte uşor cu firea dacă dăm curs acestor sentimente care ne urmăresc.

Citeste si: Cele mai mici detalii, litera de lege pentru o firma de top in organizare nunta!


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si