Ce înseamnă când visezi o reptilă?

Oamenii au tendința să găsească explicații în orice, iar caând vine vorba de vise, subconțtientul ne poate transmite o mulțime de infromații interesante. Iată ce înseamnă când visezi o reptilă.

Author: Catalina Popa luni 05 iulie 2021 , 15:01

 Ce înseamnă când visezi o reptilă?
Ce înseamnă când visezi o reptilă?
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Visăm. Mai frumos sau mai urât și de multe ori anumite vise ne pun pe gânduri. Noi am găsit pentru tine semnificația visului unei reptile.

 Ce înseamnă când visezi o reptilă. Fascinanta lume a viselor

Ce le mai vechi popoare s-au ocupat cu interpretarea viselor. Dintre acestea au fost si Babilonienii, Egiptenii, Fenicienii și multe altele. In evul mediu, instaritii aveau propriul astrolog.

Cei mai multi oameni care lucreaza cu visele lor, au aflat ca visurile sunt pline de semnificatii pentru ei. Ele sunt folositoare pentru a invata mai multe despre sentimentele, gandurile, comportamentul, motivele, valorile celui care le-a visat. Multi descopera prin semnificatia viselor sau talmacirea viselor ca ele ii pot ajuta in rezolvarea problemelor pe care le au. Mai mult, artistii, scriitorii si oamenii de stiinta sunt adesea inspirati de visurile lor.

Mitropolitul Hierotheos Vlachos spune ca insusirile visurilor arata starea in care ne gasim, daca suntem robi ai patimilor, robi ai diavolului sau robi ai lui Dumnezeu. Visele dezvaluie sanatatea sau boala noastra.

 Ce înseamnă când visezi o reptilă?
Ce înseamnă când visezi o reptilă?

Citeste si: Horoscopul săptămânii 5-11 iulie. Schimbări dramatice pentru unele zodii

Citeste si: Până la ce oră se spune Bună dimineaţa şi de la ce oră începem să salutăm cu Bună seara?

Dacă ești atacat în vis de o reptila, te așteaptă necazuri serioase. In caz ca reușești sa o ucizi, in final vei depăși toate necazurile.

Dacă visezi o reptila moarta care învie, poți avea certitudinea ca vechile conflicte si aversitati, pe care le credeai încheiate, vor prinde viata din nou, fiind mai puternice decât la inceput.

 Ce înseamnă când visezi o reptilă?
Ce înseamnă când visezi o reptilă?

Dacă reușești sa scapi de o reptila, fără ca ea să-ți faca vreun rau, te vei lovi de malițiozitate si de rea voință prietenilor, dar vei reuși sa restabilești bunele relatii cu ei.

O femeie care visează mai multe feluri de reptile va avea numeroase neplăceri. Dacă este muscata de o reptila, va fi învinsă de o rivala.

Oamenii va bârfesc, feriți-vă de dușmanii ascunși. Fiți prevăzător in afaceri.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si