Intervenţie a poliţiştilor la Târnăveni, într-un cartier unde se adunaseră mai multe persoane, ascultând muzică la intensitate mare

Poliţiştii au intervenit, luni, într-un cartier din Târnăveni, judeţul Mureş, unde se adunaseră mai multe persoane care ascultau muzică la intensitate mare. Un număr de 19 persoane au fost identificate până acum, urmând a fi amendate.

K.B., marți 21 aprilie 2020 , 08:23

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Potrivit Poliţiei Judeţene Mureş, poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Târnaveni au intervenit, luni, cu efective mărite în cartierul Dezrobirii din localitate ca urmare a unor sesizări de tulburare a ordinii şi liniştii publice.

"La faţa locului, în urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că în afara locuinţelor, se aflau mai multe persoane, care nu respectau prevederile legale instituite în această perioadă, prin faptul că se aflau constituite în grupuri şi totodată tulburau ordinea şi liniştea publică, ascultând muzică la o intensitate ridicată. Forţele de ordine le-au solicitat intrarea în locuinţe, aceştia manifestându-şi nemulţumirea cu privire la obligaţia de a rămâne în locuinţe", arată sursa citată.

Citeste si: Povestea cutremurătoare a bolnavului de cancer care s-a întors la spitalul din Oradea unde a fost operat, pentru a construi un tunel de dezinfecţie pentru medicii care se luptă cu coronavirusul!

În urma intervenţiei poliţiştilor, toate persoanele au intrat în locuinţe.

Până în prezent, au fost identificate 19 dintre persoanele în cauză şi urmează a fi sancţionate contravenţional pentru nerespectarea Ordonanţelor Militare şi a Legii 61/1991.

De asemenea, se continuă activităţile pentru identificarea tuturor persoanelor implicate şi luarea măsurilor legale ce se impun.

Citeste si: VIDEO| Război în stradă cu Poliția. Scene incredibile în cartierul bucureștean Rahova

Zona va fi monitorizată în continuare pentru prevenirea oricăror fapte antisociale, mai transmite Poliţia Mureş.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si