Intervenție specială la Izmir. O fetiță a fost salvată după ce a stat aproape 3 zile sub dărâmturi

După ce cutremurul a lovit Turcia și Grecia vineri, o fetiță de trei ani a fost salvată de sub o clădire prăbușită. Milioane de oameni au urmărit aceste imagini emoționante.

Author: Catalina Popa marți 03 noiembrie 2020 , 12:21

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Potrivit Reuters, operațiunea de salvare a avut loc luni la Izmir, unul dintre orașele cele mai afectate de cutremurul care a ucis 81 de persoane.

La trei zile după tragedie, operațiunile de salvare au continuat în opt clădiri din Izmir.

Autoritățile au declarat că 79 de persoane au fost ucise în cutremurul din orașele din vestul Turciei, iar alte două au fost ucise pe insula greacă Samos.

Citeste si: Jaf la raft! Producătorii de ulei, de zahăr și de unt s-ar fi înțeles să scumpească prețurile intenționat. Consiliul Concurenței a început investigațiile- kanald.ro

Citeste si: Dinu Maxer a vorbit despre medicul estetician cu care Deea a fost acuzată că l-a înșelat- wowbiz.ro

Citeste si: Capacitatea de testare a Institutului Cantacuzino pentru COVID-19 a crescut la 700-800 teste pe zi

Citeste si: Gruparea teroristă Al-Qaida îl ameninţă pe Macron şi îndeamnă la uciderea oricui îl insultă pe profetul Mahomed

Efectele devastatoare ale cutremurului de vineri

Agenția turcă de gestionare a situațiilor de urgență (AFAD) a declarat că, în prezent, autoritățile au înființat peste 3.500 de corturi pentru a oferi adăposturi temporare pentru persoanele fără adăpost după cutremur și au completat deplasarea a 962 de persoane. Rănit în cutremurul de vineri. Agenția a mai anunțat că până acum, mai mult de 740 de persoane au fost externate din spital.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si