Ce face fetița, cum se simte, cât de des o vizitează și ce spune micuța despre Luminița Anghel aflați imediat.

Citeste si: AȘA CEVA! Mamaie Sofia a pățit ce e mai rău după ce s-a aflat că este femeie de serviciu la o școală din Gorj! Ce URÂT!

Angelica Constantin a dispărut ca prin minune, în ultima periodă. După ce a ținut luni la rând primele pagini ale tabloidelor și edițiile speciale ale emisiunilor tv de profil cu scandalul în care a implicat-o, fără voie, pe cântăreața Luminița Anghel, femeia s-a evaporat.

Nu a mai apărut în presă, nu a mai bătut la ușile televiziunilor și nimeni nu mai știa nimic despre ea.

Aceasta până zilele trecute, când reporterii WOWbiz.ro au întâlnit-o pe Angelica într-un cimitir bucureștean. Și nu venise pe la vreo rudă decedată să-i aprindă o lumânare ci… la cerșit. Pentru că da, asta face azi Angelica Constantin, cerșește. Trăiește din milă oamenilor care împart pomană pentru sufletele răposaților.

Citeste si: A fost LOVIT DIN PLIN de un autoturism și lăsat într-o baltă de sânge, la Cluj! Au sărit în ajutorul lui, dar degeaba! Păcat, avea numai 35 de ani!

Mascată cu o eșarfă care-i acoperea fața până sub ochi, pentru a nu fi recunoscută, Angelica urmărește slujbele de înmormântare din capela cimitirului, ori pe cele de pomenire de la locurile de veci și își face apariția exact în momentele-cheie, când se împart pungile cu pomană ori colivă.

Adună relativ suficient pentru a avea ce mânca timp de o săptămâna, după care, în următoarele sâmbete și duminici revine la “datorie”.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Scenariul NATO pentru război cu Rusia în 2027. Care ar fi primele țări invadate de ruși- antena3.ro

Citeste si: Animalele care nu vor mai putea fi ucise. Fermele se vor închide. Angajații trebuie să își găsească alt loc de muncă- wowbiz.ro

“Dar eu va știu, sunteți Angelica Constantin, degeaba va acoperiți față, pentru că ochii va trădează”, a auzit femeia din gura reporterului WOWbiz.ro și, după ce și-a primit punga pe care o aștepta, și-a dat jos eșarfa de la gură. “Așa este, m-ați recunoscut, eu nu vreau să mă cunoască lumea, de aceea mă acopăr!”, a mărturisit femeia.

Citeste si: Accident CUMPLIT la Băile Govora. O femeie a murit, un bărbat este resuscitat, 4 persoane duse de URGENȚĂ la spital

Relaxată, pe o banca din cimitir, Angelica a acceptat să rupă tăcerea și să acorde în exclusivitate pentru WOWbiz.ro un interviu-bombă. Am aflat că își cere scuze public față de Luminița Anghel pentru tot răul pe care i l-a făcut când s-a opus adopției Mariucai, fiica ei biologică și cea pe care solista dorea să o infieze. Am aflat că îl urăște pe David, fiul cel mare al Luminiței, cel adoptat, și că are un plan bine pus la punct, știut doar de ea, prin care va reuși să i-o încredințeze pe Măriuca artistei.

Reporter: Ce mesaj aveți azi, după tot ce s-a întâmplat, pentru artista Luminița Anghel?

Angelica Constantin: Am făcut cea mai mare greșeală că am luat fetița de la Luminița Anghel. Doamna Luminița Anghel, va rog să mă iertați! Mi-ați iubit fata și îmi pare rău că am luat-o de la dumneavoastră! Am luat-o din răzbunare, din furie, din cauza presiunii lumii. Nu am vrut bani de la dumneavoastră! Să vă trăiască copilașul, Filip!

Citeste si: Un cunoscut rapper a fost omorât în timp ce dormea în mașină. Șase polițiști l-au împușcat de 25 de ori

Citeste si: Oana Roman clarifică situația pensiei alimentare. Cum a obținut vedeta TV banii de la fostul soț. “Am apelat la un executor judecătoresc”- kfetele.ro

Citeste si: Gestul emoționant făcut de Cristina Săvulescu, la doar câteva ore de la înmormântarea soacrei ei, Delia Budeanu- radioimpuls.ro

Citeste si: O profesoară a fost arestată după ce s-a aflat ce i-a făcut unui elev în vacanța de vară- antena3.ro

Reporter: Păi și David să nu îi trăiască?

Angelica Constantin: David? David este un…. Nu pot să îl sufăr. Și din cauza lui am luat-o pe Măriuca! Am auzit că îi spunea că nu îi va lua locul niciodată în inima Luminiței și o numea țigancă! Nu pot să îl sufăr pe David! Trebuie să îl aruncați pe străzi!

REPORTER: Unde e Măriuca acum?

Angelica Constantin: Într-un centru de plasament. O văd de două ori pe lună, draga de ea. Are 12 ani și vorbește 4 limbi străine. E un copil bun, frumos și deștept.

INTERVIUL INTEGRAL PE WOWBIZ.RO


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si