Iohannis: Sunt foarte multe lucruri de făcut şi de îndreptat după guvernările eşuate ale PSD

Preşedintele Klaus Iohannis a transmis sâmbătă, tinerilor liberali prezenţi la Şcoala de vară de la Venus, că sunt foarte multe lucuri de făcut şi de îndreptat după guvernările eşuate ale PSD, precizând că susţinerea mediului privat şi creşterea economică sunt pilonii fundamentali pentru a face România Normală.

R.B., sâmbătă 14 septembrie 2019 , 13:27

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

“Dragii mei, sunt foarte multe lucruri de făcut şi de îndreptat după guvernările eşuate ale PSD-ului. Reconstrucţia statului român, pentru a fi în slujba cetăţeanului, creşterea economică şi susţinerea mediului privat pentru a genera bunăstare sunt pilonii fundamentali pentru a face România normală, sloganul meu România normală”, a declarat Iohannis, sâmbătă, la şcoala de vară a TNL de la Venus.

El a spus că propune românilor să trăiască într-o ţară în care normalitatea este regula şi nu excepţia şi în care cetăţeanul este în centrul funcţionării statului şi nu invers. 

Citeste si: Viorica Dăncilă a nominalizat reprezentanți ai ALDE pentru ministerele lăsate libere

“Proiectul pe care îl propun românilor este acela de a trăi în sfârşit într-o ţară în care normalitatea este regula, nu excepţia în care cetăţeanul este în centrul funcţionarii statului şi nu invers şi în care cetăţeanul duce o viaţă sigură şi prosperă. România anormală este ţara din care tinerii nu îşi vor mai dori să plece definitiv pentru că nu au şanse aici. România normală este ţara în care investiţiile şi dezvoltarea sunt încurajate până şi în cele mai defavorizate zone, în care tinerii, din păcate, acum sunt pur şi simplu abandonaţi şi condamnaţi la sărăcie. Proiectul României normale este proiectul întregii Românii, un proiect al unei întregi generaţii care nu poate fi dus la bun sfârşit decât prin implicarea partidelor autentic democratice, a organizaţiilor civice precum şi a voastră, a tinerilor, care vă doriţi o carieră politică”, a explicat Iohannis.

Citeste si: Alocațiile de stat ale copiilor au parte de modificări. Ce au stabilit autoritățile

Preşedintele a mai spus că după dezastrul guvernărilor PSD care a răpit României şanse la dezvoltare, oamenii vor o guvernare eficientă. 

“După dezastrul PSD-ist, care a răpit României ani de zile şansa la dezvoltare, cetăţenii vor o guvernare eficientă, care să le aducă siguranţă, prosperitate, bunăstare şi cu ajutorul vostru o vor avea. Voi sunteţi generaţia care poate readuce entuziasmul, speranţa dar şi optimismul în politica şi în societatea românească. Reclădirea speranţei într-un viitor mai bun este o condiţie absolut necesară fără de care dezvoltarea ţării nu are cum să reuşească. Eu sunt încrezător în destinul României pentru că văd aici împreună cu mine viitori primari, actuali şi viitori parlamentari şi cu siguranţă viitori miniştrii şi cine ştie poate chiar mai mult. Vă doresc mult succes în carieră politică”, a mai transmis Klaus Iohannis tinerilor liberali.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si