Omul de afaceri Ioan Niculae, dat în urmărire după condamnarea la cinci ani de închisoare pentru săvârşirea infracţiunilor de instigare la evaziune fiscală, instigare la spălarea banilor şi cumpărare de influenţă, a ajuns vineri la prânz în România. Poliţiştii nu l-au găsit la domiciliu, joi seară, după condamnarea definitivă, astfel încât omul de afaceri a fost dat în urmărire. Ioan Niculae a declarat joi seară la Antena 3 că este internat la o clinică în Italia şi că intenţionează ca vineri să revină în ţară.

Citeste si: Evaziunea fiscală explicată. Ce ilegalități te pot trimite la închisoare

Niculae a revenit în ţară iar el va fi încarcerat după ce vor fi urmate toate procedurile necesare, inclusiv perioada de carantină.

ion niculae a ajuns în țară condamnare
Condamnare Ion Niculae.[Sursa foto: google]

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Omul de afaceri Ioan Niculae, administrator al InterAgro, a fost condamnat, joi, de Curtea de Apel Bucureşti, la cinci ani de închisoare în dosarul în care este acuzat, între altele, că ”a corupt” oameni de afaceri, funcţionari publici şi înalţi demnitari să promoveze o Hotărâre de Guvern prin care să fie acordate facilităţi fiscale privind subvenţionarea achiziţiei de îngrăşăminte chimice, acest lucru aducând InterAgro un beneficiu de 600 de milioane de euro.

Citeste si: Şefa DIICOT, Giorgiana Hosu, a demisionat din funcţie

Decizia magistraţilor este definitivă

Poliţiştii nu l-au găsit pe Ioan Niculae la domiciliu său din Zimnicea, judeţul Teleorman, astfel încât omul de afaceri a fost dat în urmărire.

Citeste si: Florin Pastramă, îngenuncheat de bănci! Dezastru pentru soțul lui Brigitte: sute de mii de euro în joc, averea familiei în pericol! EXCLUSIV

"Sunt în Italia la o clinică internat. Trebuia să ies probabil duminică. După primirea veştii din România că am fost condamnat, mi-am făcut externarea şi încep să mă pregătesc să vin în ţară. Mâine sunt în ţară", a declarat Ioan Niculae la Antena3.

Citeste si: Tânără vândută contra unui câine și a unei perechi de cizme de damă!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si