Bombă în showbiz. Raoul cântărețul este acuzat de furt

Momente de cumpănă pentru cântărețul Raoul. Bărbatul a primit sentința în dosarul pentru conducere fără permis, iar acum este implicat într-un alt caz penal.

Author: Georgiana Balaban luni 07 decembrie 2020 , 08:42

cântărețul raoul acuzat de furt
Rareș-Cornel Borlea, cunoscut drept Raoul.[Sursa foto: google]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Raoul este chemat din nou în fața judecătorilor. Rareș Borlea, zis Raoul, a fost să dea cu subsemnatul la Parchet. Artistul est acuzat acum de furt intelectual.

Artistul Raoul are din nou probleme cu legea. El a fost condamnat, de curând, la doi ani de închisoare cu suspendare. Raoul a fost chemat pentru confirmarea renunțării la urmărirea penală.

Conform informațiilor publicate pe portalul instanțelor de judecată, plângerea penală a fost formulată de patronul unei firme care reprezintă mai mulți artiști. Această firmă apără creațiile cântăreților și se pare că Raoul a furat o creație intelectuală.

Se pare că procurorii au ajuns la concluzia că Raoul nu merită să fie trimis în judecată, iar cazul a fost închis.

Raoul, prins fără permis la volan

Rareș-Cornel Borlea a mers fără permis de mai multe ori. Bărbatul a fos prins de oamenii legii așa că, recent, a primit sentința și în ultimul dosar aflat pe rol: doi ani, cu suspendare, plus cheltuieli de judecată, bașca muncă în folosul comunității. „Condamnare fără acord de recunoaştere.(...) Condamnă pe inculpatul Borlea Rareş-Cornel la pedeapsa de 6 luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui autovehicul având permisul de conducere anulat.

(...) Contopeşte pedepsele aplicate prin prezenta sentinţă penală inculpatului Borlea Rareş-Cornel,(...) acesta urmând a executa pedeapsa cea mai grea de 1 an şi 6 luni închisoare, la care se va adăuga sporul obligatoriu de 6 luni, în final inculpatul Borlea Rareş-Cornel urmând a executa pedeapsa rezultantă 2 ani închisoare. Dispune suspendarea executării pedepsei sub supraveghere şi stabileşte un termen de supraveghere de 4 ani, care se calculează de la data rămânerii definitive a sentinţei penale nr.
916/27.06.2017 a Judecătoriei Constanţa, respectiv de la data de 20.11.2017”,
au decis judecătorii.

cântărețul raoul acuzat de furt
Raoul - cântărețul.[Sursa foto: google]

Potrivit, judecătorilor, Raoul are un cazier impresionant. El mai avea următoarele condamnări penale:
- 1 an şi 6 luni închisoare cu suspendare sub supraveghere aplicată prin sentinţa penală nr. 916/27.06.2017 a Judecătoriei Constanţa;

Citeste si: Cine e Bogdan Jianu, viitor sot al Catalinei Ponor

Citeste si: Fostul premier al Turciei, Mesut Yilmaz, a murit la vârsta de 73 de ani

-

1 an şi 6 luni închisoare cu suspendare sub supraveghere şi amendă penală de 2.250 lei aplicată prin sentinţa penală nr. 1413/11.09.2018 a Judecătoriei Brăila;
- amendă penală de 2.000 lei aplicată prin sentinţa penală nr. 702/21.06.2017 a Judecătoriei Alba Iulia;
- amendă penală de 4.500 lei aplicată prin sentinţa penală nr. 1932/30.10.2018 a Judecătoriei Târgu Jiu;
- amendă penală de 20.000 lei aplicată prin sentinţa penală nr.
972/22.05.2019 a Judecătoriei Braşov;
- amendă penală de 25.500 lei aplicată prin sentinţa penală nr. 282/18.06.2020 a Judecătoriei Sectorului 2 Bucureşti;
- amendă penală de 5.000 lei aplicată prin sentinţa penală nr. 17/01.02.2018 a Judecătoriei Avrig;
- amendă penală de 2.000 lei aplicată prin sentinţa penală nr. 3/08.01.2018 a Judecătoriei Focşani.

cântărețul raoul acuzat de furt
Decizie de la Tribunal, în privința lui Raoul.[Sursa foto: spynews]

Cântărețul a declarat în exclusivitate pentru spynews.ro că: „Toate faptele mele s-au petrecut acum doi-trei ani. Am avut permisul suspendat, iar eu, recunosc, am continuat să conduc. Când mă oprea poliţia, explicam că nu am permisul la mine, iar ei, fiindcă mă recunoşteau, mă lăsau să plec. Însă, când ajungeau la bază şi mă verificau, constatau că aveam permisul suspendat. Aşa că îmi făceau dosar penal, iar eu nici măcar nu ştiam. Mai mult, toate citaţiile erau transmise la o adresă la care eu nu mai locuiesc de ani de zile. Avocatul meu a făcut muncă de detectiv, ca să găsească toate dosarele penale pe care le aveam, fiindcă eu nu fusesem anunţat de existenţa lor. Am făcut şi muncă în folosul comunităţii, am plătit şi amenzi de zeci de mii de lei... După condamnare, am permisul anulat, aşa că trebuie să dau din nou examen pentru obţinerea lui”.


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Momente dramatice la Euro 2020! Jucătorul s-a prăbușit la pământ, iar partida a fost... Momente dramatice la Euro 2020! Jucătorul s-a prăbușit la pământ, iar partida a fost suspendată! Ce se întâmplă acum cu fotbalistul?
spotmedia.ro
Caracalul de la Arad Caracalul de la Arad
spotmedia.ro
Centralele termice de apartament nu se interzic, dar folosirea lor ar putea deveni... Centralele termice de apartament nu se interzic, dar folosirea lor ar putea deveni împovărător de scumpă. Cum ne vom încălzi
b1.ro
Au adoptat un băiat de 14 ani, dar, când l-au controlat, au aflat cu ce monstru trăiau... Au adoptat un băiat de 14 ani, dar, când l-au controlat, au aflat cu ce monstru trăiau în casă. Era, de fapt...
infoactual.ro
Previziune despre venirea lui Iisus Hristos: Este foarte aproape. Sa rămânem tari în... Previziune despre venirea lui Iisus Hristos: Este foarte aproape. Sa rămânem tari în CREDINȚĂ!
infoactual.ro
Nu combina niciodată aceste fructe! Ar putea fi fatale Nu combina niciodată aceste fructe! Ar putea fi fatale
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si