Ion Ţiriac a fost infectat cu COVID-19: „Am avut norocul norocului..”

Fostul tenisman, Ion Ţiriac, în vârstă de 82 de ani, a afirmat că a fost infectat cu virusul COVID-19. Omul de afaceri a dezvăluit că a trecut prin lupta cu virusul fără să aibă simptome.

Author: Alina Raducu vineri 16 aprilie 2021 , 10:00

Ion Ţiriac a fost infectat cu COVID-19: „Am avut norocul norocului..”
Ion Ţiriac a fost infectat cu COVID-19: „Am avut norocul norocului..”[Sursa foto: Facebook]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Acesta a declarat că s-a vaccinat împotriva COVID-19, precizând că nu poti să nu te vaccinezi ”dacă ai puţină minte în cap”.

”Am avut norocul norocului, am trecut prin ea fără să simt, aproape nu ştiam că o am la vârsta asta tânără la care sunt, la 82 de ani ,n-am avut absolut niciun simptom. Se întâmplă, mai bine aşa decât altfel. Am fost la un test de rutină, am fost în Statele Unite, de-acolo am luat-o, de la fiică-mea care a luat-o de la Universitate. Am trecut toţi peste cu bine, mulţumesc lui Dumnezeu”, a afirmat Ion Țiriac, la un post Tv.

Ion Țiriac a dezvăluit că a fost infectat cu Coronavirus. Ce mărturisiri a mai făcut fostul tenisman?

Fostul tenisman susține că s-a infectat cu virusul SARS Cov-2, când a călătorit în Statele Unite, afirmând că a avut noroc în privința faptului că nu a avut niciun simptom al bolii.

”Am avut norocul norocului, am trecut prin ea fără să simt, aproape nu ştiam că o am la vârsta asta tânără la care sunt, la 82 de ani, n-am avut absolut niciun simptom. Se întâmplă, mai bine aşa decât altfel. Am fost la un test de rutină, am fost în Statele Unite, de-acolo am luat-o, de la fiică-mea care a luat-o de la Universitate. Am trecut toţi peste cu bine, mulţumesc lui Dumnezeu”, a declarat fostul tenisman, la Antena 1.

Citeste si: Virusul mutant, tot mai extins în România

Citeste si: Tot ce trebuie să știi despre Willow Project. Cum va afecta mediul cel mai mare proiect de foraj petrolier și ce implicare are Joe Biden- kanald.ro

Citeste si: Cătălin Botezatu a vorbit despre motivul pentru care Stephan Pelger s-a sinucis: „El avea probleme”- wowbiz.ro

Țiriac a mai declarat că s-a vaccinat împotriva COVID-19.

”Având în vedere că mi-a venit rândul la vaccin, le-am făcut pe amândouă”, a spus Ion Ţiriac.

Ion Țiriac mărturisit și ce vaccin i-a fost administrat: ”L-am făcut pe cel pe care mi l-a dat, mi se pare că Pfizer. Este un vaccin ca toate vaccinurile. N-ai cum să nu-l faci dacă ai puţină minte în cap”, a mai adăugat fostul tenisman.

Citeste si: Medicul Rafila anunță că TIR-urile ATI nu sunt făcute să trateze prea mult timp pacienții

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si