Ionela Prodan a donat o suma uriasa pentru PSD! Vezi cu cati bani a cotizat celebra cantareata de muzica populara!

Acum mai bine de 5 ani, Ionela Prodan a donat o suma uriasa pentru PSD, partidul din care facea parte inca din anii `90.

Matei Vaihan, duminică 13 mai 2018 , 11:35

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In noiembrie 2012, Ionela Prodan a donat o suma uriasa pentru PSD, partidul al carui membru era de mai multa vreme. Cantareata de muzica populara se regasea pe o lista cu finantari private ale partidelor politice si a campaniilor electorale. 

Ionela Prodan a donat o suma uriasa pentru PSD. A achitat 15.750 de lei

Este vorba despre suma de 15.750 de lei, pe care Ionela Prodan a achitat-o pe 5 noiembrie 2012, cand se afla in plina campanie electorala pentru PSD, ea candidand la Senat pentru un loc din Diaspora. Cantareata de muzica populara, care a decedat pe 16 aprilie, la 70 de ani, nu a fost votata.

Ionela Prodan a donat o suma uriasa pentru PSD: "Ea este o veche membra de partid"

Inaintea alegerilor din 2012, Ionela Prodan a donat o suma uriasa pentru PSD. Ea nu a renuntat la politica, iar in 2016 a candidat din nou pentru Senat, de data asta din partea PSD Covasna. Nici a doua oara nu a fost cu noroc, pentru ca Ionela Prodan nu a strans un numar suficient de voturi. "Pe locul I la Senat o avem pe doamna Tanase Ionela Prodan, cunoscuta cântareata de muzica populara. Ea este o veche membra de partid, din anii 90, a fost secretar de stat si director general in Ministerul Culturii, a activat si in Ministerul de Externe, iar, momentan, este presedintele executiv al PSD pentru diaspora”, era caracterizata Ionela Prodan de colegii din PSD.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si